Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:44   #4568
modnisia86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Już jestem na sali Leze sama.
Przyszlam i akurat mój lekarz był i Mnie zauwazyl. więc mówię że jestem mimo że w nocy nie boli to ogólnie boli no i że chyba mam twardnienia w bólem to Mnie opier.dzielil że miałam Lezec a w sobotę widział Mnie z torbami na mieście
to mu mówię że byłam zakupy do szpitala robić skoro miałam tu przyjsc. to się zaczął smiac.
swoją droga nie miałam Lezec tylko wtedy jak boli a nie Mowil by cały czas

podłączył Mnie przed przyjęciem pod ktg bo mówiłam że słabo czuje ruchy od wczoraj to znowu Mnie opierdzielil że nie Przyszlam wczoraj ale Ktg dobre bez skurczy mała się dobrze rusza może dlatego mniej czuje bo ułożyła się posladkowo po podgladnal ją na usg.

teraz mam Lezec i jutro rano usg nerek. zobaczy czy zastój się powiększa jeśli Tak to pomyśli co z tym zrobić bo nie może. a jeśli nie to dobrze.
zlecił dużo badań i ktg 2 razy dziennie. a i dziś mam wypić 3 litry plynow. w ogóle mam dużo pic ale dziś to chyba przed tym usg?
wracaj szybciutko do zdrowia
Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
wrocilam od gina

z dobrych wiesci:
- mlody nadgonil wzrost
- łozysko wyksztalcilo sie dokladnie po drugiej stronie niz krwiak

ze zlych
- ledwo zyję
- doktor jak zobaczyl moje wyniki to stwierdzil ze juz jedna noga bylam w grobie...i krecil glowa jak oni mogli nic mi na to nie pomoc i wywalic w tym stanie do domu...
- krwiak jest - ma ok 100ml pojemnosci (to i tak polowa tego co byla)
- mam 3 cm szyjke
- i prawie zero plynu owodniowego...

i nieprawda ze juz nie bede krwawic, bo moge.

Oczywiscie lezenie, potas i magnez przeciwskurczowo, zelazo ile dam rade
i tyle

A mi jest tak niedobrze, w glowie mi sie tak krecilo ze ledwo sie tam dowloklam, mdli mnie caly czas, brak krazenia w rekach - nawet teraz ledwo dusze na klawisze... masakra

I kto to powiedzial ze ciaza to nie choroba......
ja się wszytkim steresuje a co dopiero w twojej sytuacji naprawde współczuje
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora