Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 20:25   #10410
anika75
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
No i dobrze. W takich momentach uświadamiamy sobie kto naprawdę jest naszym przyjacielem.

Powiem Wam, że ja na szczęście nie mam takiego problemu. Jedna to uważa, że nie potrzebuję, że modelki też mają małe i żyją. No ale nie wie jaki mam kształt a tym tkwi problem u mnie No ale nie bulwersuje się jakoś jak jej o tym mówię, przyjęła do wiadomości. Druga to już w ogóle na spokojnie, a trzecia się strasznie martwi o moje zdrowie po operacji i w czasie itd itd
A ja nawet przyjaciółce nie powiedziałam o swoich zamiarach... Dopiero "po" pokażę jej efekt. Ona ma oczy w mokrym miejscu i bardziej by się przejmowała, niż mój mężuś

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Nie wiem co ona mysli sobie ale rece idzie załamac. To jest moja jakby "rodzina" wiec pozbyc sie jej nie moge. Skaplikowana sytacja ogólnie O mojej operacji dowedziała sie przypadkiem bo podsłuchiwała rozmowe z moja siostra zołza. Ona zrobiła sobie chyba z pol roku temu cos takiego
Olivka, jakby jakiś łomot się szykował to pisz . Ja blisko, to przyjadę i pomogę Mogę też ekipę zebrać...

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja od piatku uzywam kazdego wieczorka na twarz i dekold i jest rewelacyjny najlepsze jest to, ze zawsze mialam to w szafie na dzieciece pupki I w piatek kobieta mi powiedziala, ze uzywa zawsze na twarz, po opalaniu jak sie spieczemy, podobno jest niezastapiony, wiec napewno zabieram go na wakacje
Mi na oparzenia słoneczne najbardziej pomaga pianka Panthenol, warto spróbować . Twarz też kiedyś nią smarowałam, jak już wszystko, co miałam w łazience mnie podrażniało.
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora