2012-03-26, 20:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Napisane przez ilovesleeping
No i dobrze. W takich momentach uświadamiamy sobie kto naprawdę jest naszym przyjacielem.
Powiem Wam, że ja na szczęście nie mam takiego problemu. Jedna to uważa, że nie potrzebuję, że modelki też mają małe i żyją. No ale nie wie jaki mam kształt a tym tkwi problem u mnie  No ale nie bulwersuje się jakoś jak jej o tym mówię, przyjęła do wiadomości. Druga to już w ogóle na spokojnie, a trzecia się strasznie martwi o moje zdrowie po operacji i w czasie itd itd 
|
A ja nawet przyjaciółce nie powiedziałam o swoich zamiarach... Dopiero "po" pokażę jej efekt. Ona ma oczy w mokrym miejscu i bardziej by się przejmowała, niż mój mężuś 
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200
Nie wiem co ona mysli sobie ale rece idzie załamac. To jest moja jakby "rodzina" wiec pozbyc sie jej nie moge. Skaplikowana sytacja ogólnie  O mojej operacji dowedziała sie przypadkiem bo podsłuchiwała rozmowe z moja siostra zołza. Ona zrobiła sobie chyba z pol roku temu cos takiego
|
Olivka, jakby jakiś łomot się szykował to pisz . Ja blisko, to przyjadę i pomogę Mogę też ekipę zebrać...
Cytat:
Napisane przez zabulek1
Ja od piatku uzywam kazdego wieczorka  na twarz i dekold i jest rewelacyjny  najlepsze jest to, ze zawsze mialam to w szafie na dzieciece pupki  I w piatek kobieta mi powiedziala, ze uzywa zawsze na twarz, po opalaniu jak sie spieczemy, podobno jest niezastapiony, wiec napewno zabieram go na wakacje 
|
Mi na oparzenia słoneczne najbardziej pomaga pianka Panthenol, warto spróbować . Twarz też kiedyś nią smarowałam, jak już wszystko, co miałam w łazience mnie podrażniało.
|
|
|