Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 22:52   #2008
chocolate muffin
Rozeznanie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Rozdaliśmy pierwsze zaproszenia.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Apropo fryzury
Podjechałam w sobotę do salonu, w którym się będę czesać, nie było "mojej" fryzjerki więc poprosiłam inną, żeby mnie wpisała do kalendarza. Mówiłam "mojej" już w grudniu, że chciałabym się umówić, ale nie byłam jeszcze wpisana bo nie miały kalendarza. W sobotę było trochę ponad 2 miesiące do ślubu to stwierdziłam, że już naprawdę najwyższy czas. A fryzjerka do mnie, z dziwnym uśmieszkiem, czemu ja tak wcześnie się zapisuję Miałam gorszy dzień to jej odpaliłam, że chce mieć pewność, że będzie miał mnie kto uczesać w dzień mojego ślubu.
Ok, zaczęła szukać daty i wpisuje "czesanie ślubne" no to pytam z przekąsem czy godzinę i nazwisko mam dopiero pod koniec maja podać (ślub 02.06), a ona chyba nie załapała i mówi, że tak
Szkoda, że "mojej" fryzjerki nie było

Już się zaczęłam zastanawiać czy ja jakaś szurnieta nie jestem, ale przecież wy już od daawna fryzjerki macie Nie wiem co ją tak zdziwiło

A gdzie się czeszesz ? u mnie kalendarz będzie dopiero w maju na zapisy, ale szefowa już mnie zapisała, żeby zaklepać termin

Dziewczyny tak czytam wasze rozterki n.t. godzin fryzjera, kosmetyczki...
Co powiecie o fryzjerze o 6.00 rano ? A ślub o 11.00 Bo chyba o 6.00 będę musiała być u fryzjera