Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 23:38   #2010
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

No to 2 tygodnie mi zostały

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no co Ty mówisz... a dopiero od początku marca je sprzedaje jakoś srednio mi się to widzi że już by miał nie mieć do końca roku
Taką informację dostałam. Z resztą wklejam część:
" Zostało 8 ostatnich par, następna partia będzie zamawiana na Walentynki 2013.Jeśli akceptuje Pani sposób finalizacji tranzakcji proszę o pilną odpowiedź. "

Kiciu, ja się z nim dogadałam, że wpłacę mu kasę na konto (dało się), przez co za przesyłkę płaciłam tylko 6 zł.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
za równy tydzień mam przymiarkę sukni
i dzisiaj 40ddś

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam pochwalić moim ostatnim nabytkiem z lumpka jak myślicie mogłabym w niej iść na komunię
Jeśli się w niej dobrze czujesz, to czemu nie. Wizytowa jest, więc nie ma się czym przejmować. A czarny na każdą okazję się nadaje.

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Pamiętacie mnie jeszcze?
No pewnie! jak tam przygotowania??

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
I od kwietnia znowu jestem bezrobotna Niby ma mi wysłać wniosek do urzędu pracy, ale nie wiadomo ile będzie trzeba na to czekać I w ogóle dał mi do myślenia... Powiedział, że może dać mi od września etat, jeśli wymyślę jakieś zajęcia dodatkowe, za które zwróci mu się moja pensja... I miałabym je prowadzić oczywiście... Tego się nie spodziewałam.
I trzymam kciuki za znalezienie nowej, lepszej pracy!

Cytat:
Napisane przez Prisha Pokaż wiadomość
Pomocy!
Lepiej z ramiączkami czy bez?
Bez

Dawno Was o kciuki nie prosiłam
Proszę dopiero na piątek, pewnie się jeszcze upomnę. Niestety nie mogę powiedzieć o co chodzi.

Połowę wieczoru spędziłam na robieniu zawieszek. Mamy 95 szt. Nie jest źle. Jeśli znajdę czas to dorobię jeszcze parę, ale w razie "w" będziemy przewieszać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora