2012-03-26, 23:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
No to 2 tygodnie mi zostały 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
no co Ty mówisz... a dopiero od początku marca je sprzedaje jakoś srednio mi się to widzi że już by miał nie mieć do końca roku
|
Taką informację dostałam. Z resztą wklejam część:
" Zostało 8 ostatnich par, następna partia będzie zamawiana na Walentynki 2013.Jeśli akceptuje Pani sposób finalizacji tranzakcji proszę o pilną odpowiedź. "
Kiciu, ja się z nim dogadałam, że wpłacę mu kasę na konto (dało się), przez co za przesyłkę płaciłam tylko 6 zł.
Cytat:
Napisane przez madzia2306
|

Cytat:
Napisane przez Jamee
Chciałam się Wam pochwalić moim ostatnim nabytkiem z lumpka  jak myślicie mogłabym w niej iść na komunię 
|
Jeśli się w niej dobrze czujesz, to czemu nie. Wizytowa jest, więc nie ma się czym przejmować. A czarny na każdą okazję się nadaje.
Cytat:
Napisane przez misiak17
Hej hej.
Pamiętacie mnie jeszcze? 
|
No pewnie! jak tam przygotowania??
Cytat:
Napisane przez magdalennne
I od kwietnia znowu jestem bezrobotna  Niby ma mi wysłać wniosek do urzędu pracy, ale nie wiadomo ile będzie trzeba na to czekać  I w ogóle dał mi do myślenia... Powiedział, że może dać mi od września etat, jeśli wymyślę jakieś zajęcia dodatkowe, za które zwróci mu się moja pensja... I miałabym je prowadzić oczywiście... Tego się nie spodziewałam.
|
I trzymam kciuki za znalezienie nowej, lepszej pracy!
Cytat:
Napisane przez Prisha
Pomocy!
Lepiej z ramiączkami czy bez?
|
Bez
Dawno Was o kciuki nie prosiłam 
Proszę dopiero na piątek, pewnie się jeszcze upomnę. Niestety nie mogę powiedzieć o co chodzi.
Połowę wieczoru spędziłam na robieniu zawieszek. Mamy 95 szt. Nie jest źle. Jeśli znajdę czas to dorobię jeszcze parę, ale w razie "w" będziemy przewieszać
|