Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-27, 11:21   #1010
isiaok
Rozeznanie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Przytłacza mnie brak czasu. Serio nie wyrabiam na zakrętach. Mieszkanie prosi się o gruntowne sprzątanie, balkon też. W szafach jakby huragan przeszedł.
Mnie też by się przydało odświeżyć Takie bzdety, ale nawet nie mam kiedy paznokci zrobić, czy o stopy zadbać.
A jak wracam z pracy to sił i czasu ledwo starcza na zabawę z Domkiem, kąpiel i usypianie. Potem "ogarniam" bieżący bałagan i padam z ryjkiem w poduszce. A bałagan rośnie jak kumulacja w totka.
No i skóra mi wisi na brzuchu, na udach.
I nie mam kasy, a chcę buty kupić, kosmetyki się kończą.
Dominik z wszystkiego wyrasta.

Takie tam babskie marudzenie
ja jestem pełna podziwu dla wszytskich mam pracujących-dziewczyny jestescie niesamowite

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość

mała śpi a ja zamiast dom ogarnąć, sama się pozbierać to siedzę jak ten troll na necie
znając życie jak się zaraz podniosę by coś zrobić to mała sie obudzi...no to siedzę dalej
Ja póki co umyłam głowe i pozmywałam....lista długa a siedze na wizażu i jem czekoladki

tż dzwonił co na obiad...czekoladki!:br zydal:
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora