2012-03-27, 13:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Madzia Eryk to teraz bohater będzie 
Jak nie ma dużo tego trawnika to nie ma dużo roboty ,ale trzeba 2 razy w tyg skosić ,no minimum raz i jak się chce ładny to podlewać w okresie suszy i nie radzę kupować tanich mieszanek ,ja już tak zrobiłam posiałam na kawałku taką zwykłą najtańszą to rosło mi wielkie końskie trawsko wystawało o 10 cm nad resztę trawy
Właśnie! kosiarkę muszę do naprawy zawieźć ,coś nie pali pewnie zabulę z 200 
Wieje jak cholera a patrzę przez okno a sąsiad właśnie pryska drzewa ,co za debil 
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------
Cytat:
Napisane przez monka23
Libra to dam proszek do pieczenia jak ty. Wiesz kuzynka im dała wszystko co jest możliwe , daje. Ostatnio nawet dała się nabrać na ten rzek za 200 zł co sprzedają konsultanci, robią jakieś spotkania itd. Powiedziałam jej zeby tego nie kupowała bo to nabija je ludzi zwłaszcza zdesperowanych. A nawet ja wysłałem na te badania na których Pop była. One jakieś alergie maja, co chwila jakieś zapalenie oskrzeli i płuc. To nie są zwykle przeziębienia. Potem sraja po tych lekach, od lekarza do lekarza lata, w☠☠☠☠ia zdolowana. Tyle dobrze ze ja stać jeszcze na to. Jak za wizytę za 1 dziecko bili 80 seta a z 2 idzie. Gdzie ja za moich w pl 50 zł płace razem. Już kiedyś o tym pisałam.
Madzia to wyniki dobre super ze nic powazniejszego się nie stało. Nooo wariatów masz tych chłopaków ale ciesz się ze broja bo to znaczy ze zdrowe i szczęśliwe hehe
Padła już poszła a szkoda hehe
|
to jak mają alergie to nie biorą leków na alergię ? bo przeważnie wtedy inne nie działaja robili jakieś testy?
Tż-ta bratanek tez tak non stop chorował w końcu zrobili testy i się okazało że ma alergię na pyłki drzew,traw,zbórz i pleśnie i grzyby czyli to co okrągły rok pyli jak jedno kończy to drugie zaczyna i on też ciągle oskrzela i oskrzela i katar a teraz bierze leki na alergie i objawy przechodzą.
|
|
|