2012-03-27, 16:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
Napisane przez misiadelko
No jasne, tym bardziej, że sam wybrał tą datę
Trzymaj kciuki, żeby była piękna pogoda 
|
Nie ma bata, musi być! słońce, kwiaty, zielona trawa... I my na dole Polski, wy na górze
Cytat:
Napisane przez monikkad
On to w ogóle taki agent, że chciał wszystko to zrobić w maju albo na lato. Chciał się oświadczyć na łące, rozstawić stolik, jakieś jedzonko, winko. No i teraz mnie za to bardzo przeprasza, ale mówi, że już nie mógł wytrzymać. Odkąd niedawno kupił pierścionek to chciał jak najszybciej i mówi, że tak go tchnęło, że po prostu wsiadł i przyjechał i nie ma bata   No ale ja nie gniewam się wcale  I tak było cudnie 
|
Pamiętam jak mój Tż jeszcze rok temu w Wielkanoc mówił, że jemu zaręczyny kojarzą się z latem ale wytłumaczyłam mu, że to nie ma znaczenia raczej. I całe szczęście, bo jeszcze zamiast oświadczyć się w grudniu, czekałby do czerwca
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3316924 7]wszytkie mowicie o swoich zareczynach to ja dozuce swoje 3 grosze:P
nie zareczylismy sie ale oswiadczalismy sie 2 razy
pierwszy raz TZ na naszej drugiej randce zapytal sie co bym powiedziala gdyby mnie teraz poprosil o reke a ja odpowiedzialam ze zaczelabym sie smiac
a drugi raz ja oswiadczylam sie jemu slowami "czy wyjdziesz za mnie" [/QUOTE]
To nie to samo... my takie rzeczy mówiliśmy sobie często przed zaręczynami. Już nie mówiąc o nazywaniu siebie żonką, czy mężem
A może wtedy na randce Tż chciał Ci się oświadczyć? Ale gdyby mi tak ktoś odpowiedział, to bym zwątpiła na bardzo długo
Cytat:
Napisane przez tasiulek
To ja jestem jak Twój tż  Nie pamiętam dat, gdybym nie miała tego w telefonie to pewnie w ogóle poszłyby w niepamięć. Rocznic i urodzin jakoś specjalnie nie celebrujemy i pewnie rocznicy ślubu też nie 
|
Ja w tym roku z pięć razy dzwoniłam do znajomych po urodzinach, tłumacząc się moją sklerozą aż wstyd.
|
|
|