Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 19:45   #106
dusiaka
Rozeznanie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Po długim czasie nieobecności i ja się melduję na nowym wątku
Na początek - życzenia: dla wszystkich dzieciaczków, które miały i niebawem mieć będą drugie urodzinki. Wszystkiego najlepszego, uśmiechu, radości i zdrówka

Jak ten czas leci, nasze szkraby maja po dwa latka. Sa już takie dorosłe, mądre i jakie śliczne

Chorowitkom zdrówka życzę
P0P - mała rośnie jak na drożdżach. Jeszcze trochę i będziesz ją miała przy sobie w domku. Skończy się to dojeżdżanie.
Pl_madzia- dzielny jest Twój synuś, niech szybko wraca do zdrowia.

czytam, że piszecie o różnych wypiekach. Libra -jak zwykle można liczyć na Twoje podpowiedzi. Za kajmakowego mazurka dałabym się pociąć.
Cóż, mogę sobie tylko pomarzyć. Jestem na diecie, dokładnie od 11 stycznia. "Zgubiłam" w tym czasie 11 kg Przede mną jeszcze do zrzucenia min. 5kg, ale i tak już lepiej się czuję.

U nas dzieję się - mam już pozwolenie na budowę, czekam na jego uprawomocnienie (dokładnie w urodzinki Oli decyzja będzie prawomocna). Budowę można zacząć najwcześniej po siedmiu dniach, tj. w Lany Poniedziałek.
Zaczynamy więc zaraz po Świętach - wczoraj podpisałam umowę z wykonawcą. Nie będę tu się rozpisywać jaki jest kosztorys bo mogłabym %&*#$%^!!!

Czy macie jakieś doświadczenia z oparzeniem u dziecka? Ola dotknęła gorącego tostera (stał za blisko krawędzi blatu - starszy syn robił sobie kolację). Rączka jest już blada, ale ślad oparzenia to taka gruba krecha, która wczoraj po kilku godzinach zmieniła się w bąbel. Dziś ten bąbel pękł i martwię się, żeby ta ranka jej się nie brudziła. Czym jej smarować, psikać, żeby się szybko zagoiło?

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora