2012-03-28, 08:36
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II
Cytat:
Napisane przez anusiq
fajnie że zapytałaś 
jem 2-3 razy dziennie. śniadanko- ciemny chleb(2 kawałki) z pomidorem albo jakimś serem, herbatka.. później obiad- dzisiaj rosół- jutro planuje kurczaka 
pije dużo wody. herbat max dwie dziennie.. . jak jestem głodna jem jeszcze jakiś jogurt lub marchewkę
to tyle.
aha- ostatni posiłek ok16... pożniej tylko woda.
no i ćwiczę sobie
|
no właśnie tutaj masz odpowiedz dlaczego jesteś głodna, chodzisz spać o 19?? Że jesz ostatni posiłek po 16? Ja bym nie mogła usnąć , czując głód i burczenie , wtedy bym się rzuciła na lodówkę albo bym się w nocy obudziła i poszła coś zjeść tak jak robiłam kiedyś 
Cytat:
Napisane przez MaryAnne
to jest straszny jadłospis!!  głodzisz się! możesz na tym w ogóle nie schudnąć, bo organizm przejdzie w stan przetrwania, albo/i narobić sobie strasznych spustoszeń. trzeba jeść więcej białka, warzyw, kalorii, posiłków, wszystkiego! może poczytaj trochę te linki co f_ola wyżej podała?
|
straszne to mało powiedziane
Cytat:
Napisane przez anusiq
zdaję sobie sprawę z tego że to nie jest najlepszy jadłospis- ale strasznie zależy mi na czasie,efekcie- nie chciałabym męczyc sie na darmo...
próbowałam wcześniej jeść więcej- dokładnie jadłam dodatkowo dwa posiłki- ale moja waga przez miesiąc czasu stała w miejscu...
stosowałam dietę w której pije się głównie kawe, je pomidory i jajka-schudłam w dwa tygodnie 7kg-tylko później przytyłam cztery..
były pigułki odchudzające- nie chciało mi się jeść ponieważ tak kręciło mi się w głowie ze zrezygnowałam po pierwszym razie..
postaram się jeść owoce i warzywa- no i pić zieloną herbatę
ale boję się ze jak będe jeść więcej znów nic z tego nie będzie
|
no i tutaj też sobie odpowiedziałaś na pytanie , jak będziesz tak jadła jak jesz teraz to zowu schudniesz szybko i zaraz Ci przybędzie połowa albo i więcej .
Nie ma głodzenia się , nie ma diety cud , ani proszków odchudzających (jak by były nie było by ludzi otyłych a ktoś został by milionerem) .
Albo zdrowe racjonale odżywianie albo jojo to już Twój wybór .
Jedz tych 5 posiłków ale nie dwa talerze czy ogromne ilości , ćwiczenia jakiekolwiek , żeby chociaż troszkę ruchu wprowadzić .
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------
Cytat:
Napisane przez f_ola
ja się nie odzywam.
wdech wydech wdech wydech ćwiczenia oddechowe sobie robię. 
obejrzałam Czarnego Łabędzia i teraz lulu. Dobrej Nocki!
|
a Plaga gdzie ? <oczy><szuka>
|