Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-28, 09:55   #688
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Helllooooo

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
marudka jest. Ale ciesze sie ze przynamniej ma apetyt, niedawno zjadl caly sloik obiadku, polozylam go teraz do lozeczka na drzemeczke bo tarl oczka znowu. ehhhh
Grunt ze ma apetyt 1

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hehe j ate zmam takei wrazenei , a mam połaczony pokój z kuchnia i masakra a jesczez wszedzie zabawki młodego a jesczez nie chodzi, co to bedzi ejak zacznie to ja nei wiem

gratuluje

mój sie kładzie puta w góre i tym sposobem sie troche przemieszcza i odwraca dookoła własnej osi mówisz ze to przymiarki do raczkowania
za to gad mały si enei odwraca, ni ei juz) ponad miesiac temu w jeden dzien z brzucha na plecy sie 3 razy odwrócił i teraz cisza

[/COLOR]a my dzis po pierwszym obiadku robionym przeze mnie:0 zjadł i chyba mu smakowało bo cała miseczke wsunął
Tak Asiu to jest przymiarka do raczkowania.... Moja tez obracala sie potem nie... ale jak znowu zaczela tak juz nie przestaje.... takze musze uwazac z nia wszedzie... nawet na przewijaku...

za robiony obiadek przez Ciebie
A mialas jakies warzywka z ogrodka?? Ja sie nie moge zmobilizowac... a jakbym chciala to mnie sie nie oplaca.... Jakbym miala kupic warzywa organiczne , mieso jakies bardzo dobre to taniej wychodza mi sloiczki...

Cytat:
wspolczuje a w ciazy fakt-dobrze robily popoludniowe drzemki

wez sobie zrob fryzurke na telewizor albo podepnij wsuwkami na srodku
a jak to wyglada ??

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Moze, ale nie mam jak sprawdzic czy lyzeczka stuka, a dziasla rozpulchnione juz chyba od dawna, albo ja sie nie znam

Dobrze, ze pozwolila Ci dospac troche z rana

My zaliczyly popoludniowa drzemke obie na kocu na podlodze pobawilam sie chwile, spacyfikowalam marude smokiem, pozwolilam sie "obmacac", objelam i Niusia tez padla

Nie tylko w ciazy, teraz tez mi ratuja zycie, tylko duuuzo krotsze sa
Fajnie sobie pospalyscie ...ja jakos nie potrafie spac w ciagu dnia jak mala spi... przed ciaza nie mialam z tym problemu

Cytat:
A widzisz, a ja nie potrafie spac w dzien, moge sie słaniać niewiadomo jak bardzo, ale w dzien nie zasne bo noc mialabym do bani
A ja pamietam jak zawsze w niedziele jak siedzielismy w domu to musialam isc na drzemke,,,, uwielbialam to .....a teraz nie ma szans
MoniaZ82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując