2012-03-28, 09:55
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Helllooooo 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
 marudka jest. Ale ciesze sie ze przynamniej ma apetyt, niedawno zjadl caly sloik obiadku, polozylam go teraz do lozeczka na drzemeczke bo tarl oczka znowu. ehhhh
|
Grunt ze ma apetyt 1
Cytat:
Napisane przez aa2
hehe j ate zmam takei wrazenei , a mam połaczony pokój z kuchnia i masakra  a jesczez wszedzie zabawki młodego a jesczez nie chodzi, co to bedzi ejak zacznie to ja nei wiem
 gratuluje
mój sie kładzie puta w góre i tym sposobem sie troche przemieszcza i odwraca dookoła własnej osi  mówisz ze to przymiarki do raczkowania 
za to gad mały si enei odwraca, ni ei juz) ponad miesiac temu w jeden dzien z brzucha na plecy sie 3 razy odwrócił i teraz cisza
[/COLOR]a my dzis po pierwszym obiadku robionym przeze mnie:0 zjadł i chyba mu smakowało bo cała miseczke wsunął 
|
Tak Asiu to jest przymiarka do raczkowania.... Moja tez obracala sie potem nie... ale jak znowu zaczela tak juz nie przestaje.... takze musze uwazac z nia wszedzie... nawet na przewijaku...
za robiony obiadek przez Ciebie
A mialas jakies warzywka z ogrodka?? Ja sie nie moge zmobilizowac... a jakbym chciala to mnie sie nie oplaca.... Jakbym miala kupic warzywa organiczne , mieso jakies bardzo dobre to taniej wychodza mi sloiczki... 
Cytat:
wspolczuje  a w ciazy fakt-dobrze robily popoludniowe drzemki
wez sobie zrob fryzurke na telewizor albo podepnij wsuwkami na srodku 
|
a jak to wyglada ?? 
Cytat:
Napisane przez Sharifa
Moze, ale nie mam jak sprawdzic czy lyzeczka stuka, a dziasla rozpulchnione juz chyba od dawna, albo ja sie nie znam
Dobrze, ze pozwolila Ci dospac troche z rana
My zaliczyly popoludniowa drzemke  obie na kocu na podlodze  pobawilam sie chwile, spacyfikowalam marude smokiem, pozwolilam sie "obmacac", objelam i Niusia tez padla
Nie tylko w ciazy, teraz tez mi ratuja zycie, tylko duuuzo krotsze sa 
|
Fajnie sobie pospalyscie ...ja jakos nie potrafie spac w ciagu dnia jak mala spi... przed ciaza nie mialam z tym problemu 
Cytat:
A widzisz, a ja nie potrafie spac w dzien, moge sie słaniać niewiadomo jak bardzo, ale w dzien nie zasne bo noc mialabym do bani 
|
A ja pamietam jak zawsze w niedziele jak siedzielismy w domu to musialam isc na drzemke,,,, uwielbialam to .....a teraz nie ma szans 
|
|
|