2012-03-28, 11:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a
Cześć 
Chyba teraz nie dam rady was nadrobić
Od 2 dni proszę Tż-ta żeby zrobił fotę obrączek i zrzucił na kompa z telefonu i jak zwykle zapomniał 
Zamówiłam spinki dla Tż-ta "i love my wife" i księgę którą wybrał Tż
|
Mamy taką samą księgę 
Cytat:
Napisane przez jagata
Jeśli już miałaby być galeria handlowa, to odradzam krakowską - towar przebrany, dużo za dużo ludzi. Jak na spokojne zakupy w ciągu dnia, to najlepsza jest bonarka lub kazimierz 
|
ale yoshe jest tylko w GK. Ja z reguły też jeżdżę do Bonarki, ale wczoraj pojechałam własnie tam, a tam nie było już butów tych które kupiłam na ślubne, obdzwoniły dziewczyny GK i Kazimierz i były tylko w GK. Także chyba nie ma reguły. I w ciągu dnia nie ma w GK takiego tłumu... jedynie w weekendy jest mordownia w zasadzie.
Ale z tego co mówiła moja koleżanka która pracuje w H&M to do Krakowskiej przychodzi wszystko z kolekcji a do reszty galerii nie wszystkie elementy kolekcji nie wiem z czego to wynika.
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
który fason  na nic ostatnio nie mogę się zdecydować jak z tą cholerną bielizną 
|
hm... chyba 2..
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek
Dzień dobry
Wczoraj chciałam Wam poodpisywać, pocytowałam sobie i zasnęłam...
Weln: któraś z Was szuka dokładnie takiego, jak ja - długi, cięty... Jak coś znajdę to wrzucę linka ale ciężko jest
Wkleję Wam fotki moich ślubnych zakupów, a co  Misie i torebka, którą trzeba przerobić
Kindzia - fason nr 2
Też muszę Was trochę pomęczyć... Zamarzył mi się pas do mojej kiecki, ale nie wiem, czy będzie pasować...
Kciuki dla potrzebujących 
|
słodkie misie za zakupy.
Cytat:
Napisane przez melod_y
|
my z TŻtem jesteśmy pierwsi na liście W końcu my też musimy coś jeść i pić 
foto, DJa i video też oczywiście wliczyłam.
jeszcze nie wiem jak liczyć dzieci, ile % mniej płacimy na młodsze dzieciaki a ile za starsze.
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek
Dziękuję  Ja też siebie i TŻa nie wpisałam...  I to Ty Kochana szukasz welonu długiego na około 3 metry ciętego??
Baskaeta, mam do Ciebie pytanie... Chodzi o włosy... Wyślę priv
A teraz uwaga - wklejam na chwilę zdjęcie siebie w kiecce i doradźcie, czy pas będzie pasować?? Pas też wklejam w załączniku 
|
Nie widzę tego gdyby góra była gładka to byłby idealny, ale zdobny gorset i jeszcze pas nie współgrają ze sobą. Za dużo by był0.
aha! Oklaski za DDŚ 
PS. A skąd pas? Śliczny jest!
Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-03-28 o 11:06
|
|
|