2012-03-28, 11:27
|
|
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
Gdyby nie to co zobaczyłam w pewnej włoskiej gazetce przypadkiem u Joli, to też bym była tego samego zdania  A tak, to tylko sobie wzruszam ramionami.
I nic więcej nie powiem, nic a nic... bo wiadomo..... siedzi i niepachnie 
|
Ok, ja wiem, że to odgapione ze stron mieżdunarodnych jak większość pomysłów decu naszych wiodacych dekupażystek, które już dawno gdzieś były publikowane ale podoba mi się ten styl i bardzo chciałabym wreszcie się zmobilizować i zrobić takiego country jaja A te są akurat bardzo bardzo ładne 
Natomiast chodzi mi o sam fakt doboru materiałów do artykułu - mając takie profesjonalne blogi jak decoupage-maryski można było po nitce do kłębka dojść do innych pięknych blogów, a nie wziąć pierwsze lepsze prace, jakie się komuś nawinęły pod rękę. Bo to faktycznie utwierdza ludzi w przekonaniu, że decoupage to naklejanie papieru na butelkę i maźnięcie lakierem.
Tak samo sutasz czy skrapbooking, prace dobre ale nie powalające a przecież gro naszych skraperek liczy się w tej chwili "w świecie" i robią projekty i tutoriale dla znanych projektantów gadżetów do skrapu.
A sutaszystki też mamy niejednokrotnie lepsze od prekursorki z Izraela chociażby nasza Ania wizażowa - Clara11 czy Larka. Robią obłędne rzeczy. A Terenia ze swoimi torebkami i futerałami na okulary? Pomijam breloczki z wymianki walniętej które są cuuudowne 
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Emila3000
zw zdjęć pokazanych
- poziomeczki 
- niezapominajki 
- pastelki - 2 zdjęcia, obydwa  
- reliefy  chociaż patyny mi w nich brakuje 
|
Noooooo, wszystkie jajka Oxi są cudowne
|
|