Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-28, 11:51   #1401
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz

hej dziewczyny
może ja też wtrace kilka słów od siebie mimo ze temat już zakończony :P
wydaje mi sie że troche przesadzacie :/ piszecie tak jakby cały naród chodził do Kościoła a wy nie i wszyscy was potępili..
jasne, to wasza sprawa i sumienie czy chodzicie czy nie, jesteście w końcu dorosłe..
ale nie mówcie mi że nakazanie DZIECIOM chodzenia do Kościoła jest złe.. przecież wasi rodzice wzieli za to odpowiedzialność właśnie na chrzcie, że wychowają was w wierze katolickiej , a wiara katolicka nie polega na : wierze w Boga ale w Kościół nie.. jedno przykazanie brzmi miłuj bliźniego swego, a inne mówi pamiętaj abyś dzień święty święcił.. i tu właśnie jest mowa o chodzeniu do Kościoła.. wychowanie w taki sposób dziecka jest nie lada wyzwaniem w dzisiejszych czasach dlatego czasem rodzice zmuszają dzieci by tam poszły.. za to bedą mieć nagrode w niebie..
jeśli wy nie lubicie takich osób które was krytykuja, to czemu same ich krytykujecie ??

PS. ayrine, asiula popolka to co z naszym spotkaniem?