2012-03-28, 16:11
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.
Hej dziewczyny !!!
ja znów tylko na chwilkę, bo moje dziecko w ciągu dnia już wogóle nie chcę spać !!! Na dworze owszem śpi,ale w domu, za nic...więc usiąśc przed kompem i coś napisać "mądrego" graniczy z cudem!!!
ja ostatnio zastanwialam się nad nocnikiem bo Mój I. nie da się sobie za bardzo juz zmeniąc pieluch nawet na stojąco,zmiana pieluchy to męki...ale własnie, zastanwiam czy jest sens z tym nocnikiem,choc wydaje mi się że Moje dziecko jest dośc pojętne,ale czy zajarzy z nocnikiem - nie wiem, ale dopóki nie spróbuję to się nie przekonam
prawko - ja nie mam,ale cały czas mnie ciągnie żeby zrobić,najpierw chciałam w PL jeszcze zrobić, no ale nie zdąrzyłam,więc muszę się strać tu,ale mam trochę cykora,jak pomyślę że ta LEWA strona
Layla - jeśli chodzi o ten PDA to ktoś u Was z rodziny to miał,czy tak poprostu ??? Jestem zainteresowana tym tematem bo mój Mały tez to miał,ale wieku 6 m-cy się zamknął samoistnie !!! Teraz została tylko niedomykalność zastawki,ale lekarze mowią ze to NIC groźnego i w niczym nie przeszkadza (zastanawiam się tylko "skąd to się wzięło"???) bo nikt u mnie w rodzinie tego nie miał,mój tż mowił że jak był mały to też tak miał,ale z wiekiem samo przeszło !!!
|
|