Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-28, 19:01   #162
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Monka ale ja nie napisałam, że każdy ma tak robic, ja napisalam tylko o sobie i o Juli, ja ją bardzo często zabieram do pracy, tam nie ma kontaktu z innymi ludźmi, bo oddziela nas wielka szyba i ściana, wiec nikogo nie zaraża, a ona w mojej pracy jest bardzo grzeczna, albo układa puzzle, albo sie klockami bawi, albo ogląda bajki na laptopie, bierzemy tez wózek, więc ma malą drzemkę, obiadek zamawiamy wtedy z baru , od mojej koleżanki więc wiem co jej podaję >

a my w drodze z pracy do domku wstapiłyśmy do TextilMarkt po majtuchy, i miło się zaskoczyłam, bo kupilam 4 pary majtusi po 0,49 złotego na metce napisane 100 % bawełna, sa jednokolorowe i dość zabudowane, ale za taką cene, to grzech było nie brać

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

my w domu mamy ten tynk kładziony na mokro, ale trzeba uważać, bo chwila nieuwagi i tak jak Mloda pisze fale dunaju mogą powychodzić, u nas tak przedpokój musieli poprawiać, bo właśnie nierówności wyszły, bo źle zaciągnęli

drcron jest offline Zgłoś do moderatora