Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Mój gnom po zmianie czasu jakby się szaleju nażarła  . Ciężko ją wieczorem do spania zagonić. Wszystko jest jak zwykle a ta mi odstawia jakies fikołki w łóżeczku, siku i inne zabawy byleby nie spać. Chyba musze przetrzymać. Ciekawe co ona zjada że ma taką energię, też tak bym chciała .
U nas wieczorem przestało wiać. Wychodziłam i była bardzo przyjemna wiosna . Podobno jutro moze spaść śnieg 
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Byłam dzisiaj z Erykiem prywatnie u lekarza, to najlepsze że na tych zdjęciach ze szpitala jest że dziecko ma nos złamany i troche jeszcze jedną kość w twarzy a w szpitalu powiedzieli że kości twarzy całe  No i zęby tez ma sprawdzone, to tylko jeden został podejrzany, na szczęście na dole. Dostałam dyskretny opieprz że dziecko prywatnym autem wiozłam zamiast karetke wezwać  tyle to ja już sama wiem.
|
Matko te szpitale Pewnie na wypisie nic nie ma, zadnych zmian itp. Też przypadek po wypadku znam dziewczyny co niby wyszła z kolizji bez szwanku, tylko siniaki i zadrapania. Po powrocie do domu (w zupełnie innym mieście) na chirurgii urazowej okazało się że kość (pod okiem nie pamiętam jaka) ma tak strzaskaną że trzeba było zrobić przeszczep z biodra.
Oby Erykowi już wiecej takich kwiatków nie znaleźli. A jak kręgosłup ?
Cytat:
Napisane przez monka23
Moj czub czyta moje forum  hehe wlancza sobie translatora i mu tlumaczy  tak tak ty baranie  nie masz co robic? idz pracuj a nie czytasz o duperelach  , dzisiaj mnie po plecach drapiesz  - ciekawe jak mu to przetlumaczy  .
|
Co za osioł (sorry ) Chory jakiś czy co ? Nudzi mu się ?
Ciekawe jakby mu pisać językiem młodzieżowym Co by mu wyszło ?