Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 20:41   #174
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Mój gnom po zmianie czasu jakby się szaleju nażarła . Ciężko ją wieczorem do spania zagonić. Wszystko jest jak zwykle a ta mi odstawia jakies fikołki w łóżeczku, siku i inne zabawy byleby nie spać. Chyba musze przetrzymać. Ciekawe co ona zjada że ma taką energię, też tak bym chciała.

U nas wieczorem przestało wiać. Wychodziłam i była bardzo przyjemna wiosna. Podobno jutro moze spaść śnieg

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj z Erykiem prywatnie u lekarza, to najlepsze że na tych zdjęciach ze szpitala jest że dziecko ma nos złamany i troche jeszcze jedną kość w twarzy a w szpitalu powiedzieli że kości twarzy całeNo i zęby tez ma sprawdzone, to tylko jeden został podejrzany, na szczęście na dole. Dostałam dyskretny opieprz że dziecko prywatnym autem wiozłam zamiast karetke wezwaćtyle to ja już sama wiem.
Matko te szpitale Pewnie na wypisie nic nie ma, zadnych zmian itp. Też przypadek po wypadku znam dziewczyny co niby wyszła z kolizji bez szwanku, tylko siniaki i zadrapania. Po powrocie do domu (w zupełnie innym mieście) na chirurgii urazowej okazało się że kość (pod okiem nie pamiętam jaka) ma tak strzaskaną że trzeba było zrobić przeszczep z biodra.
Oby Erykowi już wiecej takich kwiatków nie znaleźli. A jak kręgosłup ?

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Moj czub czyta moje forum hehe wlancza sobie translatora i mu tlumaczy tak tak ty baranie nie masz co robic? idz pracuj a nie czytasz o duperelach , dzisiaj mnie po plecach drapiesz - ciekawe jak mu to przetlumaczy .
Co za osioł (sorry ) Chory jakiś czy co ? Nudzi mu się ?
Ciekawe jakby mu pisać językiem młodzieżowym Co by mu wyszło ?