Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-28, 23:44   #181
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
U nas wieczorem przestało wiać. Wychodziłam i była bardzo przyjemna wiosna. Podobno jutro moze spaść śnieg

Matko te szpitale Pewnie na wypisie nic nie ma, zadnych zmian itp. Też przypadek po wypadku znam dziewczyny co niby wyszła z kolizji bez szwanku, tylko siniaki i zadrapania. Po powrocie do domu (w zupełnie innym mieście) na chirurgii urazowej okazało się że kość (pod okiem nie pamiętam jaka) ma tak strzaskaną że trzeba było zrobić przeszczep z biodra.
Oby Erykowi już wiecej takich kwiatków nie znaleźli. A jak kręgosłup ?

Co za osioł (sorry ) Chory jakiś czy co ? Nudzi mu się ?
Ciekawe jakby mu pisać językiem młodzieżowym Co by mu wyszło ?
osiol osiol
Snieg? no ladnie u nas baseny ,a u was snieg . Na bank jakies zalamanie pogody bedzie, wszyscy chodza i sie dziwia ze tak cieplo tutaj, a u lekarza poczekalnia zawalone samymi dzieciakami .
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

A mój agent mi dzisiaj takie numery odwalał że moja cierpliwość wisi na włosku ,4 razy się zlał i to tak konkretnie że aż mu po nogach pociekło ,wszystko do przebrania i mało tego jeszcze raz się w gacie zwalił a ja nie przyzwyczajona do tego bo zawsze na nocnik zrobi a dzisiaj nie zrobił i była niespodzianka.
Moze przezywa w ten sposob nieobecnosc tz-ta albo dzis mial taki dzien na lanie w gacie .

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Monka- fajnego Tz masz. Może coś do nas napisze?

Oliwka tez coraz lepiej radzi sobie na rowerku. Tylko ze ona kurdupel i z ledwoscia sięga do ziemi ale jest uparta wiec się nie poddaje

Mi dzisiaj pobrano krew bo Natasza ma nieciekawa morfologie i bedą jej robic transfuzje. To będzie jej druga transfuzje. Oliwka miała trzy. Wiec pewnie ta nie będzie ostatnia.
Bierz bedziesz miec dwoch .
Moze jakas foteczke malej nam wklej bo juz taka malusia kilogramowa kluseczka jest
Ty masz wiekszy rower , moj jest malusi taki ze szok i cala stopa stoji, musze jeszcze kask dokupic .
A ile Oliwka wazy?
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Monka padlam!

Czesc tz-cie monki:P

Ana spac to ja za jakies 4 godziny pewnie pojde,jakbym sie teraz polozyla to za 4-5 godzin bym wstac usiala;p

Madzia ale cybaly noo!

Monka moj tz nie trawi cebuli-doslownie nie nie trawi w sensie nie lubi,a jego zoladek nie przyswaja wiec ja jem samą lub do obiadu z ubitymi ziemniakami po prostu.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

az dziwne ale z tego gadania o snie az mi sie ziewlo

tz biedak padniety na maxa,przeprowadzka przeciga sie do srody (oby tylko)
dobrze ze teraz wyjazdowki nie ma to tylko z jednej pracy do dou do reontu bo takto by mial wyjazdowke z wyjazdowki do magazynu z agazynu do domu ....masakra.
Ja cebule daje na sam koniec smazenia, wtedy jak juz watrubka jest gotowa, to moZesz tz-towi odlozyc i sobie cebule w talarki dorzucic.
teraz bym zjadla. Moje dzieciaki ziemnakow nie lubia to sama im robie.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora