2012-03-29, 07:32
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Wygooglowałam te "grycanki", bo jedyne co mi się z tym kojarzy to lody grycan... i zobaczyłam jakieś dwie grube kobiety po 30tce ubrane.. nie, WCIŚNIĘTE w okropne stare ubrania w kratkę :/
A POTEM PRZECZYTAŁAM, ŻE MAJĄ 16 i 18 LAT. SZOK. Widocznie otyłość postarza... ale żeby się chwalić, że lubią być chore? Przeczytałam pare artykułów w sieci jak to lubią sobie jeść i są z tego dumne heh, choroba ogłupia.. w sumie anorektyczki też są z siebie dumne
Potem znalazłam jeszcze to zdjęcie http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...0317240102.jpg
jest jeszcze jedna? Taka młoda i już taka otyła... i to ludziom w mediach pokazują? Co to ma być w ogóle, jakaś podpora dla ludzi, którzy nie chcą się odchudzać, bo uważają, że "tacy się urodzili i się akceptują"? Przecież to jest niezdrowe... okey przesadzam, że wszystkie, bo ta matka ma normalną figurę jeszcze, ta w czarnych włosach (nie odróżniam ich narazie) też nie jest jeszcze na skraju upadku, ale te pozostałe świnki piggi? wstyd
Najlepsze jest to, że gdyby nie to forum to w życiu bym pewnie o nich nie usłyszała, więc aż tak sławne to one jeszcze nie są
|
|
|