Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-29, 11:51   #195
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Madzia - ja nadal nie mam pomysłu na menu urodzinowe.
Kiedyś jadłam u znajomych takie roladki z patelni, czyli suszona śliwka zawinięta w boczek i inne roladki z łososia - w środku biały serek z ziołami. A może polecane przez Librę piersi z kurczaka panierowane w krakersach i pieczone w piekarniku () i do tego np. jakaś zielona sałatka.

Boję się też o tort, który chce sama upiec czy się uda i będzie zjadliwy. Może lepiej zamówić na wszelki wypadek .

Sara - Ty przygotowałaś całe wielkie przyjęcie urodzinowe
czy ja wiem czy jakieś wielkie przyjęcie urodzinowe
2 tyg wcześniej taką samą imprezę robiłam tż na urodziny

zrób takiego torta jak ja robiłam, bo jest na prawdę bardzo dobry a niema jakoś dużo roboty. Pierwszy raz robiłam a wyszedł super

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

w załączniku masz zdj tortu i biszkoptu farbowałam tym samym barwnikiem i mniej więcej taka samą ilością.. a jaka różnica.. widocznie do biszkoptu trzeba pół opakowania barwnika

od dziś ten rowerek.. chyba pojedziemy go zobaczyć... my jeszcze nie kupiliśmy a kala miała urodziny już prawie 3 tyg temu;/ kala też ten typ... wszystkiego się boi.. i wszystkich... na szczęście po jakimś czasie jej mija.. ale jak ktoś do nas przyjdzie to przez pierwsze pół godzi z rąk nie schodzi...
nie wiem czy to przez pogodę dzieci takie wyjące są? bo ja już o 10 miałam wyczerpane pokłady cierpliwości...;/ wszytko rozrzuca i wyje.. a może to na mnie pogoda tak wpływa;/

i dodam kilka zdj!
1-2 ciasta... widać różnicę..
3. pociąg... i nasz bałagan.. ehh ja ciągle coś wynoszę a tego nie ubywa!?
4 wcina prażynki
5. uśmiech do zdjęcia... (jest w kurtce zimowej bo to zdj z początku marca żeby nie było )
6-7 takie jej minki do zdj.. nie wiem czy już ich nie pokazywałam
rzeczywiście różnica, dlatego że biszkopt to nie wychodzą tak intensywne kolory.

Kalinka prześliczna

my mamy taki rowerek jak ten w kauflandzie, obniżyłam małej siedzonko do końca i sięga palcami, śmiga już nieźle na nim

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora