2012-03-29, 11:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez izazula
Madzia - ja nadal nie mam pomysłu na menu urodzinowe  .
Kiedyś jadłam u znajomych takie roladki z patelni, czyli suszona śliwka zawinięta w boczek i inne roladki z łososia - w środku biały serek z ziołami. A może polecane przez Librę piersi z kurczaka panierowane w krakersach i pieczone w piekarniku (  ) i do tego np. jakaś zielona sałatka.
Boję się też o tort, który chce sama upiec czy się uda i będzie zjadliwy. Może lepiej zamówić na wszelki wypadek  .
Sara - Ty przygotowałaś całe wielkie przyjęcie urodzinowe
|
czy ja wiem czy jakieś wielkie przyjęcie urodzinowe
2 tyg wcześniej taką samą imprezę robiłam tż na urodziny
zrób takiego torta jak ja robiłam, bo jest na prawdę bardzo dobry a niema jakoś dużo roboty. Pierwszy raz robiłam a wyszedł super
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------
Cytat:
Napisane przez machaj
w załączniku masz zdj tortu i biszkoptu farbowałam tym samym barwnikiem i mniej więcej taka samą ilością.. a jaka różnica.. widocznie do biszkoptu trzeba pół opakowania barwnika
od dziś ten rowerek.. chyba pojedziemy go zobaczyć... my jeszcze nie kupiliśmy a kala miała urodziny już prawie 3 tyg temu;/ kala też ten typ... wszystkiego się boi.. i wszystkich... na szczęście po jakimś czasie jej mija.. ale jak ktoś do nas przyjdzie to przez pierwsze pół godzi z rąk nie schodzi...
nie wiem czy to przez pogodę dzieci takie wyjące są? bo ja już o 10 miałam wyczerpane pokłady cierpliwości...;/ wszytko rozrzuca i wyje.. a może to na mnie pogoda tak wpływa;/
i dodam kilka zdj!
1-2 ciasta... widać różnicę..
3. pociąg... i nasz bałagan.. ehh ja ciągle coś wynoszę a tego nie ubywa!?
4 wcina prażynki
5. uśmiech do zdjęcia... (jest w kurtce zimowej bo to zdj z początku marca  żeby nie było  )
6-7 takie jej minki do zdj.. nie wiem czy już ich nie pokazywałam 
|
rzeczywiście różnica, dlatego że biszkopt to nie wychodzą tak intensywne kolory.
Kalinka prześliczna
my mamy taki rowerek jak ten w kauflandzie, obniżyłam małej siedzonko do końca i sięga palcami, śmiga już nieźle na nim
|
|