Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Missala Qessence - polskie perfumy luksusowe?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-29, 21:21   #90
pola49
Zadomowienie

Dot.: Missala Qessence - polskie perfumy luksusowe?

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Przetestowałam (atomizerek bardzo gustowny) i z ulgą stwierdzam, że właściwie to nie muszę mieć Dla mnie to taki nowoczesny szypr - szalenie elegancki, z dużą klasą, ale jednak szypr, a jako taki nie mieści się w sferze moich zainteresowań perfumeryjnych. Elementów babciowatych, które skutecznie odrzucają mnie od Chanel No 5 czy Mitsouko absolutnie nie dostrzegam.
Wstyd mi to przyznać, ale przez pierwsze 2 godziny zastanawiałam się nad wyszorowaniem nadgarstka. Te podbite cytrusami zioła no i królująca nad całością kompozycji róża chciały mnie zwyczajnie zabić. Nie byłabym jednak szczera, gdybym nie przyznała, że po 6 godzinach od aplikacji wwąchuję się w nadgarstek z coraz większym zachwytem. Nie wiem jak długo ta faza będzie trwać na mojej skórze, ale warto było zaczekać parę godzin, żeby to poczuć Tak, że zawartość atomizera na pewno zużyję, choćby dla tej skomponowanej po mistrzowsku bazy.
jesteś pierwszą osobą która czuje to niemal tak samo jak ja z tą różnicą że mi szyprowatość się podoba