Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-30, 08:14   #1497
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
A to nie jest tak źle, dwa razy w tygodniu, dasz rade
Wiecie co, ja bym nie chciała korzystać z pomocy teściowej przy dziecku, a Wy jak to widzicie? Bardzo ją lubie, jest super babką, ale no jakoś tak nie chce, nie wiem czemu?
Na samym poczatku nie chcialabym korzystac z niczyjej pomocy .. wiadomo . chce pokazac ze sama sobie dam rade..
Ale mysle ze potem pewnie to podejscie sie zmieni ..będziemy chcieli pewnie zwyczajnie odetchnac z TŻetem .. pobyc troche czasu razem ..

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
moja tesciowa mieszka 300 km odemnie wiec byc mkzoe na pare dni przyjedzie, ja ogolnie ejstem zosia samosia ale po porodzie mysle jednak ze bede potzrebowac pomocy-pozostaje tylko tż juz mu powiedzialam ze bierze urlop i nic mnie nie interesuje wtedy bo moi rodzice na bank nie pomoga a sama nie dam rady na poczatku
Ja też już zapowiedziałam mojemu że po porodzie przynajmnije 2 tygodnie ma wziasc wolnego .. Na dzien dzisiejszy planuje cesarke wiec pomoc napewno bedzie mi potrzebna ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora