Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - randkowe portale..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-30, 08:22   #5
mysipyszczek
Raczkowanie

Dot.: randkowe portale..

Cytat:
Napisane przez Bemilia87 Pokaż wiadomość
Witam jestem tu nowa i widze ze to wlasnei to miejsce gdzie moge podzielic sie poradzic z moim'''problemem''
Otoz oststnimi czsy poznalam mezczyzna (jeszcze sie nie spotkalismy)on jest z innego kraju ja w UK zgadalismy sie na portalu randkowym Kiedy on byl w uk przejazdem na kursie itd..
wymienilismy sie Fbookiem wlasnei po kilkudniowum czatowaniu nagle ucichlo zjego strony Ja tez nie nadaje 5razy dziennie nie chce sie narzucac ale on przestal odpisywac wiem ze bywa na profilu nowe posty iwidac jego nieaktywna'' obecnosc Ja czekam na mesydza jak dziecko na swietego mikolaja i nicc
juz -2dni - nic Ja nei chcialam sie narzucac a on chyba odebral to jako brak zainteresowania i ' brak zycia z mojej strony
Czekac dalej ??
nie czekać, nie wszyscy traktują wiadomości na portalach randkowych poważnie. i spora część osób zamieszcza tam swoje wyidealizowane profile (piszą, że są bogaci, wykształceni, interesują się literaturą i sztuką współczesną... a do tego zamieszczają podrasowane zdjęcia, na których wyglądają 100 razy lepiej niż w rzeczywistości). umieszczają profile takich siebie, jakimi chcieliby być - a nie są w rzeczywistości.

rzuć to, jeśli szukasz mężczyzny to zacznij robić to w prawdziwym świecie - to się lepiej sprawdza
mysipyszczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując