Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 10:32   #3054
tikki85
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!

Cala noc przespalam, zadnych boli,pobudek.Po calym dniu spedzonym na dworze spalam jak niemowle (nie wiem czemu sie tak mowi,bo przeciez niemowle rzadko przesypia noc )
Niestety noc nie przyniosla porodu,ale moze Eryczek urodzi sie w ten cudowny dzien
9 dni do terminu...
No ja tak samo. Spałam na sofie, ale wyspałam się rewelacyjnie. I dziś czuję się jak nowonarodzona . Dziś jak wychodziłam z psem to zbiegałam i wbiegałam po schodach, później to samo na zakupy i później do skrzynki po kartki. Zasapałam się, ale żadnych bóli...nic...
Może Andrea czeka na Eryczka?

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dziś jakoś źle mi się spało, dziwnie brzuch mnie bolał - ani to żołądek ani podbrzusze jak na skurcze
Ostatnio dziennie wieczorem mówię mężowi "że chcę już urodzić!!"
I wiecie co nawet nie dlatego że źle się czuję tylko dlatego że się nudzę już a z drugiej strony nie chcę bo obawiam się tej nachalności teściowej i ewentualnie dziadka TŻ bo on też swoje 3gr musi wtrącić i myśli że wie najlepiej....
Na dodatek śniło mi się że urodziłam ..... dziewczynkę czekałam aż przyniosą mi Oskarka a położna kładzie mi na brzuchu dziecko i mówi "śliczną Państwo macie córeczkę".
To mi się śniło, że miałam synka , ale dziwnie jeszcze brzuszek miałam...hmmm...

U mnie dalej lato...
Chyba trzeba będzie wyjść na spacer gdzieś k/17.00 a nie jak zwykle o 13.00, bo wczoraj można było zdechnąć na placu z gorąca . Koniecznie przydałyby się już ogromne liście na drzewach.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

co to, wszystkie na porodówce?