2012-03-30, 10:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Czesc dziewczyny!
Cala noc przespalam, zadnych boli,pobudek.Po calym dniu spedzonym na dworze spalam jak niemowle (nie wiem czemu sie tak mowi,bo przeciez niemowle rzadko przesypia noc  )
Niestety noc nie przyniosla porodu,ale moze Eryczek urodzi sie w ten cudowny dzien 
9 dni do terminu...
|
No ja tak samo. Spałam na sofie, ale wyspałam się rewelacyjnie. I dziś czuję się jak nowonarodzona . Dziś jak wychodziłam z psem to zbiegałam i wbiegałam po schodach, później to samo na zakupy i później do skrzynki po kartki. Zasapałam się, ale żadnych bóli...nic...
Może Andrea czeka na Eryczka?
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Dziś jakoś źle mi się spało, dziwnie brzuch mnie bolał - ani to żołądek ani podbrzusze jak na skurcze
Ostatnio dziennie wieczorem mówię mężowi "że chcę już urodzić!!"
I wiecie co nawet nie dlatego że źle się czuję tylko dlatego że się nudzę już  a z drugiej strony nie chcę bo obawiam się tej nachalności teściowej  i ewentualnie dziadka TŻ bo on też swoje 3gr musi wtrącić i myśli że wie najlepiej....
Na dodatek śniło mi się że urodziłam ..... dziewczynkę  czekałam aż przyniosą mi Oskarka a położna kładzie mi na brzuchu dziecko i mówi "śliczną Państwo macie córeczkę".
|
To mi się śniło, że miałam synka , ale dziwnie jeszcze brzuszek miałam...hmmm...
U mnie dalej lato...
Chyba trzeba będzie wyjść na spacer gdzieś k/17.00 a nie jak zwykle o 13.00, bo wczoraj można było zdechnąć na placu z gorąca . Koniecznie przydałyby się już ogromne liście na drzewach.
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------
co to, wszystkie na porodówce?
|
|