2012-03-30, 11:31
|
|
Branzoletka
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa
(...) udało nam się z pozytywnym skutkiem porozmawiać o prywatnym,zaplanowanym zabiegu cc  ufff a bałam się trochę jej reakcji ale poszło gładko 
|
Super! Niedoczynność szybko pokonasz i będzie git. A zdradzisz mi jaka cena za cc? Bo jak prywatnie, to raczej nie za darmo?
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
No dobra kuchnię posprzątałam z małżem - czyta przez ramię i się burzy, że nie piszę prawdy 
|
Hehehe!Kłamstwo ma krótkie nogi 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
Hej
Witam sie z kawą która mnie ruszyła i sie porządnie załatwiłam  moze sie juz cos tam odblokowało  az mi lzej na dupie 
ale widze ze sie odsuwamy od siebie w tych sprawach
zaraz wstane zrobie zdjęcie brzucha,figury i wstwie. No i ciuszki i buciczki malutkiej tez wstawie. A mama mi tunike wczoraj kupila  i po nią pozniej pojde i tez Wam dodam zdjęcie.
NO i zaczynam dzis 25tc wiec stawiam soczki 
podała bys mi linki? musze cos zrobic by tż znowu na mnie patrzył jak na kobiete, bo narazie patrzy jak na mamuśke z brzuchem przez ten brak sexu 
|
Ciastek Ja cię naprawde rozumiem Seks jednak jest bardzo ważny w związku nie tylko dla facetów ale dla nas też, bo dzięki niemu czujemy się kochane i pożądane.
Ja ci powiem, że są sposoby, by nie uprawiać seksu klasycznego z penetracją ale GO UPRAWIAĆ i tż powinien czuć się zaspokojony Ale to może na PW? 
Gratuluje 25 tyg. Brzuszek duży, nie będe ściemniać i współczuje, ale nic nie zrobisz przecież Pupa mała zgrabna, mała, uda też ok. poprostu poszło ci wszystko w brzuch i cycki. Pocieszające jest, że nie będzie trwać to wiecznie i nie zmieni ci się cała sylwetka po porodzie jak np. Annie Dymnej
Super, ze ci zatwardzenie przeszło i śliczne tuniczki kupiłaś a o bucikach nie wspominając 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
ja od kiku dni tez mam zapchany nos w nocy. masakra niemoge tez oddychac 
|
To nieżyt nosa, który często dopada w ciąży Ja go miałam w pierwszej ciąży i teraz też Gdy jest totalnie zapchany aplikuje kropelki do nosa z solą morską a generalnie poprostu smarkam czym mam żeby się pozbyć tego syfu W środku smaruje czymkolwiek żeby nie było tak sucho i ze względu na strupy.
Cytat:
Napisane przez nel_a
On do mnie tekst że jakby to napisał to by ludzie myśleli że bity. Na to ja jemu że przede wszystkim uczciwość! I że naciągnął nas na jazdę bo ja nie mam zamiaru takiego auta kupić. On jeszcze że nie znadję auta używanego z takiego roku bez zarysowań  pieprzy bzdury
|
Facet ewidentnie poszedł na żywca, że jak ktoś się pofatyguje szmat drogi, to weźmie i kupi. Nie możecie mu puścić tego płazem i wystawić mu opinie nieuczciwego sprzedawcy
|
|
|