2012-03-30, 12:18
|
|
Gang Iren
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Zalatwilam troche spraw od rana,zakupy zrobilam.Wrocilam glodna strasznie i sama nie wiedzialam na co mam ochote,wiec zjadlam gniazdko,deser panna cotta,2 krokiety i salatke,taki mix maly 
Musze zaraz wypisac i wyslac kartki na swieta,moze jeszcze zdaza dojsc w terminie.
Co do siary,to ja tez nie mam.
Cytat:
Napisane przez tikki85
Może Andrea czeka na Eryczka?
|
No nie wiem,nie wiem.A moze Eryk czeka na Andree?W koncu trzeba dawac pierwszenstwo dziewczynom 
Cytat:
Napisane przez karo_z
 mój Piotruś ma tydzień i już podnosi sam główkę...nie wiem czy to nie za wcześnie...
|
Sam sobie krzywdy nie zrobi,wiec tylko sie cieszyc,ze masz silnego facecika 
Cytat:
Napisane przez natkulec
co do siary to też nie miałam przed porodem, może 2 razy mi poleciała. Podobno jak jest dużo przed porodem to później jest mało mleka i na odwrót, jeśli chodzi o mnie to chyba się sprawdziło 
|
To chyba roznie z tym bywa.
Ja przy corce mialam siare od 6 miesiaca,w 8-9 miesiacu to strasznie duzo mialam i pokarmu mialam tez tyle,ze bym trojaczki ze spokojem wykarmila.Przez jakis czas zabierali ode mnie sciagniete mleko do domu matki i dziecka,wiec oprocz swojego wykarmilam jeszcze czyjes dziecko.
Teraz siary nie mam,ale mam nadzieje,ze mleko bedzie.
Cytat:
Napisane przez lena_mi
a ja mam odchodzenie czopa ciąg dalszy, to na bank jest to! 
Dziś było go sporo, ale nie był podbarwiony tak jak wczoraj tylko troszkę bardziej transparentny. Dośc gęsty..
|
Lena tylko trzymaj sie kolejki,ok? 
Ja czopa brak.I jestem ciekawa czy wtej ciazy go zobacze.
Cytat:
Napisane przez emigra
Gosia piekne zdjecia
|
Dziekuje
|