Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-30, 12:18   #3086
gosia261282
Gang Iren

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Zalatwilam troche spraw od rana,zakupy zrobilam.Wrocilam glodna strasznie i sama nie wiedzialam na co mam ochote,wiec zjadlam gniazdko,deser panna cotta,2 krokiety i salatke,taki mix maly

Musze zaraz wypisac i wyslac kartki na swieta,moze jeszcze zdaza dojsc w terminie.

Co do siary,to ja tez nie mam.

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość

Może Andrea czeka na Eryczka?

No nie wiem,nie wiem.A moze Eryk czeka na Andree?W koncu trzeba dawac pierwszenstwo dziewczynom

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
mój Piotruś ma tydzień i już podnosi sam główkę...nie wiem czy to nie za wcześnie...

Sam sobie krzywdy nie zrobi,wiec tylko sie cieszyc,ze masz silnego facecika

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość

co do siary to też nie miałam przed porodem, może 2 razy mi poleciała. Podobno jak jest dużo przed porodem to później jest mało mleka i na odwrót, jeśli chodzi o mnie to chyba się sprawdziło
To chyba roznie z tym bywa.
Ja przy corce mialam siare od 6 miesiaca,w 8-9 miesiacu to strasznie duzo mialam i pokarmu mialam tez tyle,ze bym trojaczki ze spokojem wykarmila.Przez jakis czas zabierali ode mnie sciagniete mleko do domu matki i dziecka,wiec oprocz swojego wykarmilam jeszcze czyjes dziecko.
Teraz siary nie mam,ale mam nadzieje,ze mleko bedzie.

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość

a ja mam odchodzenie czopa ciąg dalszy, to na bank jest to!
Dziś było go sporo, ale nie był podbarwiony tak jak wczoraj tylko troszkę bardziej transparentny. Dośc gęsty..
Lena tylko trzymaj sie kolejki,ok?
Ja czopa brak.I jestem ciekawa czy wtej ciazy go zobacze.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Gosia piekne zdjecia
Dziekuje