Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proble...
Wątek: Proble...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-30, 14:12   #2
madana
Zakorzenienie

Dot.: Proble...

Cytat:
Napisane przez dominikaariel Pokaż wiadomość
hej...
Może napisze prosto z postu tak chyba będzie najłatwiej...
A więc tak jestem w związku od dwóch lat, na początku było suuuper jak u każdego , motyle w brzuchu częste spotkania itp. Ale od pół roku wszystko zaczyna się sypać mój chłopak po prostu jakby zaczął tracić zainteresowanie mną, mieszkamy w tym samym mieście a praktycznie widzimy się raz dwa razy w tygodniu i to na godzinę dwie, wcześniej tak nie było spędzaliśmy ze sobą całe dnie widywaliśmy się bardzo często a teraz wszystko tak diametralnie się zmieniło ;/ Jeszcze nie Kochaliśmy się i mam wrażenie, że On podtrzymuję ten związek tylko po to aby osiągnąć cel ( jestem jego pierwsza dziewczyną). Przychodzi do mnie pogada co tam u niego słychać i jak tylko przejdziemy do mojego pokoju od razu zaczyna się obmacywanie i jeszcze się dziwnie, że się opieram ( przecież jemu jako mojemu chłopakowi wszystko wolno) Mam dosyć tej sytuacji już nie raz z nim o tym rozmawiałam, ale on niczego nie zmienia wręcz przeciwnie jest coraz gorzej...;/ Zaczynam dochodzić do wniosku, że dziewczyny to dziwne stworzenia przywiązują się do kogoś a potem trudno jest im odejść mimo,że wiedzą, że jest mi źle... Jestem żałosna, ale teraz siedzę i ryczę bo mimo, że myślę "powinnaś go zostawić", to na samą myśl jest mi przykro... Co mam zrobić ? Przepraszam, że użalam się nad sobą, ale nie mam nikogo bliskiego z kim mogłabym się tym podzielić....
- nigdy nie byłam w takim razie "dziwnym stworzeniem", bo nie mam zadatków na życiową masochistkę. Dlaczego uważasz, że trzeba w czymś tkwić, gdy ci źle?
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując