Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-31, 10:57   #165
benka99
Rozeznanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
I my się witamy w nowej części
Dziś na urodzinki do chrześniaczki męża (2latka) jedziemy, więc mam nadzieję, że jakieś pycha ciasto wchłonę

Dziewczyny, które mają problem z trądzikiem lub z bliznami po trądziku. Kupiłam ostatnio krem antybakteryjny Nuno z Ziaji (http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...akteryjny.html) i powiem wam, że jestem mile zaskoczona, Już po kilku dniach blizny widocznie się rozjaśniały, zmiany trądzikowe także zostawały zniszczone w zarodku, więc póki co mogę naprawdę polecić, tym bardziej, że testowałam sporo kosmetyków tego typu i mało który dawał takie efekty.
A czy on matuje? Chociaż trochę? I czy nie zapycha porów? Od kiedy pamiętam mam problemy z cerą i ciągle szukam czegoś skutecznego..

Dziewczyny jak myślicie jaki fotel będzie najlepszy do karmienia?? Zwykły taki "salonowy", bujany czy właśnie taki sako? Bo muszę jakiś kupić i zastanawiam się jaki będzie najwygodniejszy.

I jeszcze pytanie odnośnie golenia tam na dole. Robicie to mszynką? Ja zawszy goliłam się maszynką (parę razy w lecie plastrami z woskiem) i było ok. Ale ostatnio przed wizytą wyskoczyły mi straszne czerwone krostki i piekło i swędziało. Używam cały czas pianki i maszynek tej samej firmy. I nie wiem czemu tak się stało.... może dla tego że robiłam to szybko bo nie moge znaleźć wygodnej pozycji do golenia i nic nie widzę Macie jakieś rady? A czy można używać kremów do depilacji??