2012-03-31, 13:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Dzień dobry!
Jak chyba większość dzisiaj jestem totalnie niewyspana - w nocy tak wiało i lało, ze nie szło spać.
ewurka gratuluję zdrowego chłopca 
Paula przeczytałam opis porodu... brak mi słów...
ajka co do lapka to nie koniecznie musi to być matryca tylko taśma - to raz, po drugie jeśli faktycznie lapek Ci padnie to napisz PW - sprawdzę Ci ceny matryc, możesz nawet podesłać lapka do wymiany matrycy i nawet z przesyłkami pewnie będzie poniżej 500zł (to zależy od rodzaju i wielkości matrycy). Pamiętak, że jak siądzie matryca zawsze możesz podpiąć laptopa pod normalny monitor i przekopiować to co potrzeba i trochę popracować. Jak już padnie grafika to gorzej ale też udaje się coś z tym zrobić. Ogólnie w sprawach komputerowych i serwisowych pytajcie mnie to coś Wam podpowiem - w końcu 10 lat w tej branży no i do tego przyszły mąż serwisant na coś się przyda hihi
U nas wczoraj po moich nerwach przez mamę i mojego przez klientkę przyszedł czas na relaks - włączyliśmy sobie fajną muzykę, zapaliliśmy świeczki i daliśmy się ponieść pożądaniu a że jakoś dziś rano pogoda nie nastrajała do opuszczenia łóżka to nic innego nam nie pozostało jak kontynuowanie zabawy Teraz kochanie pracuje a ja zrobiłam porządek ze swoją szanowną (w końcu wizyta we wtorek), ogarnęłam kuchnię i upiekłam ciasto - a za chwilę kawa
|
|
|