2012-03-31, 19:11
|
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 409
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Oj kochana,pewnie ze nie jest ci lekko przy dwoch smykach,przy jednym czlowiek czesto jest zaabsorbowany na maxa.
Na pewno bedzie lepiej,potrzeba czasu,zeby wszystko zgrac.Chociaz nie mam doswiadczenia z wychowaniem dwojki maluszkow (ale w przyszlosci mam nadzieje-tez mnie to czeka),ale chyba innej opcji nie ma,jak tylko ze bedzie lepiej.Dotrzecie sie wszyscy.Nie martw sie!
To ja tez mam nadzieje w takim razie,ze ten moj bol mocny nie pojdzie na marne i porod bedzie lada dzien.Pocieszylas mnie tym!
|
Wiesz najgorsze, ze nie potrafie zapanowac nad Filipem, czasem go nie poznaje Pewnie zrobil sie taki bo tez nie moze dac sobie rady z nowa sytuacja, ale naprawde staramy sie jak mozemy, poswiecamy mu z mezem naprawde bardzo duzo uwagi, a mimo to jest niegrzeczny
No ale pewnie to wymaga czasu...
Gosiu czytam, ze Cie boli ostatnio, no ta koncowka jest okropna;/ wiem, bo tez to przechodzilam i naprawde mialam ciezkie te ostatnie dni..ale jeszcze troszeczke, dacie rade dziewczyny, wiem ze dluzy sie ale niedlugo bedziecie tulily swoje Malenstwa
|