Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2012-03-31, 19:11   #3313
Agu¶kaa83
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 409
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomo¶ć

Oj kochana,pewnie ze nie jest ci lekko przy dwoch smykach,przy jednym czlowiek czesto jest zaabsorbowany na maxa.
Na pewno bedzie lepiej,potrzeba czasu,zeby wszystko zgrac.Chociaz nie mam doswiadczenia z wychowaniem dwojki maluszkow (ale w przyszlosci mam nadzieje-tez mnie to czeka),ale chyba innej opcji nie ma,jak tylko ze bedzie lepiej.Dotrzecie sie wszyscy.Nie martw sie!

To ja tez mam nadzieje w takim razie,ze ten moj bol mocny nie pojdzie na marne i porod bedzie lada dzien.Pocieszylas mnie tym!
Wiesz najgorsze, ze nie potrafie zapanowac nad Filipem, czasem go nie poznaje Pewnie zrobil sie taki bo tez nie moze dac sobie rady z nowa sytuacja, ale naprawde staramy sie jak mozemy, poswiecamy mu z mezem naprawde bardzo duzo uwagi, a mimo to jest niegrzeczny
No ale pewnie to wymaga czasu...
Gosiu czytam, ze Cie boli ostatnio, no ta koncowka jest okropna;/ wiem, bo tez to przechodzilam i naprawde mialam ciezkie te ostatnie dni..ale jeszcze troszeczke, dacie rade dziewczyny, wiem ze dluzy sie ale niedlugo bedziecie tulily swoje Malenstwa
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Agu¶kaa83 jest offline Zgło¶ do moderatora