2012-03-31, 21:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez Dasti80
Dzięki
Teraz tylko kapa mnie naszła jak sobie pomyślałam o tych 4 miesiącach z dzieckiem w nie za fajnych warunkach echhh... jakoś trzeba będzie dać radę.
|
Powoli, po troszkę i jakoś dacie radę Kiedyś mówiłaś, że chcecie maksymalnie dużo wybrać i zaplanować odnośnie mieszkania przed porodem i to Wam już powinno dużo pomóc 
A ja jeszcze raz w kwestii rolet... Ale ze mnie ciapa 
Dziwiłam się, że te moje rolety tak mocno zaciemniają, a na aukcji piszą, że 10%... to jak musi być ciemno przy tych 100% zaciemnienia. Tak, tylko że te 10% to jest napisane 10% przepuszczalności, czyli de facto 90% zaciemnienia To teraz by się wszystko zgadzało 
I takie jedno pytanie mi chodzi po głowie... Może któreś z naszych specjalistek skórnych będą wiedzieć :proszę: Czy nowe rozstępy mogę powiększać, pogłębiać stare czy raczej robią się obok nich/na nich...? Obserwuję się uważnie, bo teraz jak taka dość ponaciągana jestem, w sensie skórę mam ponaciąganą na brzuszku, boczkach, biodrach... to rozstępy po ciąży z Maksem o wiele bardziej widoczne są, ale generalnie jasne. Choć właśnie zaczynam mieć wrażenie, że jakoś ciemnieją i nie wiem, czy się pogłębiają czy tylko właśnie je bardziej widać i wrócą do poprzedniego stanu W sumie to nie ma żadnego znaczenia, ale zapytać można
|
|
|