Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-31, 23:18   #306
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Widzę, że komody z IKEA robią furorę

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przy karmieniu powinno się mieć nogi nieco wyżej żeby było wygodniej. Myślałam, że podstawię sobie ksiązki i na nich oprę nogi, ale to bez sensu. Gdzie można kupić takie plastikowe podnóżki albo...nie wiem jak to inaczej nazwać, ale wiecie o czym pisze??? Sorki, ale już pisałam, że ja ostatnio malo myśląca jestem.
W IKEA

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
też mam ohote kupic yorka ale jak dziecko troszke podrośnie,pytanko odnosnie wychodzenia z takim pieskiem na siusiu czy kupke to taki robi do kuwety czy na dwór normalnie z nim trzeba wyjsc?
Psy powinny załatwiać na dworze swoje potrzeby, chociaż słyszałam o takich, co są nauczone do kuwety Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Przecież to nie chodzi tylko o siku, czy kupkę, ale o spacer. Nawet najkrótszy, ale spacer. I oczywiście zbieramy kupki po psie i do kosza

kism, zamówiłam dzisiaj próbki tkanin na rolety

Widzę, że nie tylko ja tutaj jestem zakochana w swoim psie Ja też swojego traktuję jak dziecko. On w ogóle jest takim ludziem na czterech łapach. Nawet do szpitala po swoją pańcię przyjechał Ale byłam szczęśliwa
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora