Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szpilki, balerinki czy sandały - wszystkie byśmy chętnie brały! cz.62
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-01, 01:38   #743
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Dot.: Szpilki, balerinki czy sandały - wszystkie byśmy chętnie brały! cz.62

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33266190]
to właśnie mnie czeka [/QUOTE]
jak pewnie wiekszosc z nas, masakra i rozboj w bialy dzien.
Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Norma

jak nie znajdę sobie pracy teraz, to w wakacje na 3 miesiące tym bardziej, więc mam plan iść na ten okres podczas wakacji na bezpłatne praktyki do jakiejś firmy chemicznej, laboratorium, czy czegokolwiek związanego z moimi studiami, choć trochę w obrębie miast w pobliżu
zawsze już w cv więcej będzie wpisane, a tym bardziej ważne, bo związane z zawodem.
no jasne, szkoda tylko, ze student musi rezygnowac z odpoczynku, zeby po zasranych studiach miec juz wypchane po brzegi cv roznymi dodatkami. wberw logice..
w sumie to sie zastanawiam, po co studiowac, lepiej od razu isc robic staze, bo skoro bez tego po studiach Cie nie przyjma, to same studia wychodzi, ze nie ma sensu robic

juz pomijam fakt o odgornie narzucanych podczas wakacji praktykach. np u mojego przez caly miesiac pracowali w magazynie po 8/9 godzin za friko. np. moj tz na transporcie nosil jakies blachy na odpowiednie polki. praktyki...

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora