Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-01, 06:38   #327
tenebra
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Myślę, że skoro mężczyźni są w stanie się codziennie golić i nie miec zarostu, to tym bardziej kobieta
No teraz to mi aż witki opadły...

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
aaa nie doczytałam tego że to znajomy, wybacz

a co do docinek na temat "mody na naturalność" u kobiet z brodą są moim zdaniem trochę nie na miejscu, to jest ogromny problem i bardzo krępująca przypadłość. Kiedyś u Drzyzgi były kobiety którym rosły włosy wszędzie - na piersiach, twarzy, całym ciele, grube, ciemne które odrastały po pół dnia. Nie można przecież co godzinę biegać do łazienki będąc w mieście czy gdziekolwiek indziej żeby się 'dogolić'.

cieszę się że sama mam jasne i cienkie włoski na ciele
Dokładnie...

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Kiedyś znalazłam w domu jakiś poradnik dla kobiet z lat 70 i tam zalecano rozjaśnianie owłosienia roztworem wody utlenionej, żeby było mniej widoczne. Też sposób w sumie

Nawiasem mówiąc, też miałam taką "naturalną" nauczycielkę w liceum - przeżyłam szok, jak okazało się, że kobieta ma niecałe 40 lat, a myśmy jej dawali 60...
Metoda mało skuteczna, próbowałam z moim wąsikiem, gdzie włoski mam delikatne ale bardzo ciemne. Efekt marny, muszę wyrywać/kremować.

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Też zwróciłam na to uwagę! O ile jeszcze spodnie jako dżinsy można wytłumaczyć to już płaszcz i baletki to cóż innego jak pastelowy róż i beż ? ;-)
Wygooglałam grafikę sobie i jedyna recz, która nie jest pastelowa to ta pasiasta bluzka (sweter?)

tenebra jest offline Zgłoś do moderatora