Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-01, 16:18   #2105
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
Tez nie lubie ebookow. Meczace jest czytanie z monitora, i niewygodne, chyba ze sie pada, ale i tak wole ksiazke
z tym, że czytnik e-booków to zupełnie inna bajka, ma ekran, który sam w sobie nie emituje żadnego światła i naprawdę czyta się to tak, jakby czytało się książkę. Ja mam dodatkowo jeszcze okładkę na kindla, dzięki czemu jak się go trzyma w ręce, to też ma się wrażenie, że trzyma się książkę (on sam w sobie jest mega cienki i moim zdaniem bez okładki jest niewygodnie). Czasem się łapałam na tym, że chciałam w nim stronę jak w książce przerzucać generalnie na wyjazdy czy wyjście gdzieś, gdzie trzeba posiedzieć i poczekać genialna sprawa

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Ja się tylko przywitam i będe sobie podczytywać, bo na pisanie nie mam weny narazie.
Pięknie się dzień zaczął i tż musiał wszystko sp....ć gdy pojechaliśmy do Tesco kupić coś dla bąbla Zachował się jak pięciolatek, usiadł na podłodze w ramach protestu, że on nie będzie stał i wybierał, bo się na tym nie zna a poza tym inne kobiety były tam same a nie z facetami i on by wolał w tym czasie pooglądać RTV i AGD ... Super, raz od stu lat się złożyło, że mamy czas dla siebie oboje w dobrych nastrojach a on potrzebował sobie pobyć sam wśród śrubek i innych męskich pierdół jakby ostatnio nie był tam często Wróciliśmy więc skłóceni ja zamknęłam się w sypialni i jak tak bardzo chciał być sobie sam, to niech se będzie ja posiedze na wizażyu i w tv też się dzieje.
No to piszcie ja sobie poczytam co u was
ehh te chłopy, mój też jak idę na rzeczy dziecięce to spiernicza gdzie indziej

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
fajne

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
kurcze - jakos sie dzis dziwnie czuje, troche mnie brzuch boli...
do tego naczytalam sie o przebiegu poronienia po 20 tygodniu i wlos mi sie zjezyl...
z jeednej str chce byc przygotowana na wszelka ewentualnosc, ale z drugiej...jak sie to czyta...to lepiej nie wiedziec...

no i po co to czytasz

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
kuchenny Moulinex za całe 5 funtów Cieszę się jak głupia, bo już dawno chciałam coś takiego mieć, ale że na taką okazję trafię to się nie spodziewałam Rzeczywiście wszystko nowe, nawet obklejone dla zabezpieczenia, tylko karton zakurzony Zdjęcie z kartonu właśnie

I jeszcze pokażę Wam moje wczorajsze zakupy: kapcioszki i szlafrok.
super okazja

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
No właśnie czasami mam takie wrażenie, że ona specjalnie się przy mnie tak zachowuje, a w środku czuję zupełnie co innego..nie wiem, zobaczymy co to będzie, ale na razie nic dobrego to nie wróży.
widać siostra musi jeszcze trochę dorosnąć, wiek z metryki to nie wszystko

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Nie wiem, ja uważam, że bez części tych rzeczy można się spokojnie obejść, aczkolwiek wszystko razem wygląda bardzo ładnie. Ciekawe tylko jak z utrzymaniem w czystości
mi tam wszyscy mówią, że bez sensu jest kupowanie takich zestawów.

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
noo to trzeba czytac co jest w zestawie, ja chce koldre i poduszke, na nie poszewki, przescieradlo, ochraniacz na szczeble, różek, falbanke maskująca, to by mi straczylo, ale nie ma takiego zestawu, trzebaby brac ten wiekszy
podobno kołdra i poduszka na początku są zbędne zupełnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora