Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 09:57   #550
blueelektron
Rozeznanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
No to ja piekę z mieszanki

Dziękuję za rady Wczoraj tak mnie naszło, że kupiłam ten czerwony, bo stwierdziłam, że i tak mieliśmy kupować w sklepie taki najzwyklejszy tylko po to, żeby małego przynieść ze szpitala i do rodziców kilka pięter wyżej go wozić, a cenowo wyszło mnie tyle samo co ten w sklepie więc nawet jeśli będzie lekko podmechacony to i tak wyjde na tym lepiej niż jakbym w sklepie miała kupić taki najprostszy. I z tego co widzę to ma te wkładki i daszek, ale jak dotrze do mnie już namacalnie to będę wiedziała co za "cudo" kupiłam

Mój brat ma Climatic 633 i sobie chwali. A ja pojeżdżę w tym tygodniu po sklepach to zobaczę co tam mają, a później porównam na necie.

Dziś w końcu muszę do US iść z PITami, ale nie jest zimno, więc chyb dam radę.
ten czerwony był najładniejszy, więc dobrze wybrałaś, i nie drogo w sumie, bo czerwone się koło 300 zł kończą, ja mam granatowy dałam z przesyłką 145 zł

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

anulka, co to się robi u Ciebie? Ja też jestem z lekka po.s..na, bo od wczoraj boli mnie podbrzusze, kłuje cały brzuch i jeszcze lędźwie na wieczór zaczęły pobolewać
Ja zaczęłam dopiero 30tc!!!
Śniło mi się, że urodziłam Hanię i była piękna i zdrowa, ale za pozwoleniem lekarza, włożyłam sobie Ją z powrotem do brzuszka

pola, napisz proszę coś więcej o tym nawilżaczu. Jak jest z utrzymaniem go w czystości? Długo go używacie? Kolory dostępne?

Dziewczyny, po przeczytaniu Waszych opowieści o swoich Mężczyznach, mam do Was prośbę, a właściwie do tych Dziewczyn, które rodzą syna- wychowujcie ich dla kogoś, żeby później taka np. moja Hania nie musiała przechodzić tego co Wy
Trzymajcie się dzielnie. Jesteśmy z Wami.

Pogoda nie nastraja optymistycznie, ale życzę wszystkim udanego dnia.
no ja się postaram, nie być teściową jedzą, łatwo nie będzie