2012-04-02, 09:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Cytat:
Napisane przez pumas
Ewurka, oczywiście, że Ci nie odrzucą, tylko ew. wynik może wyjść lekko zafałszowany i będziesz musiała oddać jeszcze raz. A co do przejrzystości moczu - bakterie nie mają nic do rzeczy. Ja czasem mam przejrzysty, a czasem mętny, to chyba zależy od diety.
Agusia, mój facet jest z tych pomysłowych, potrafi mi dawac prezenty w stylu felgi, ładowarka, jakieś narzędzia, garnki, blendery itd. Nie cierpię tego. Rzadko kiedy dostaję coś stricte dla mnie, kobiecego, coś w stylu perfum lub biżuterii. A szkoda....A najbardziej nie lubię prezentów w stylu: chodź, wybierz sobie coś.
Też mnie dopada bezsenność czasami mimo, że mało śpię. Codziennie wstaję koło 7-8 a chodzę spać koło 24. Dzisiaj wstałam o 5 i nie mogłam zasnąć do 7. Męczarnia.
Witajcie o poranku, powiedzmy  Od dzisiaj jestem na L4, wracam po świętach. Jak dobrze jest odpoczywać...
|
Nie wierzę Pumcia,że Ty taka pracoholiczka pisze, jak dobrze jest być na L4, hehe
Zapomniałam Wam napisać, że jestem już po wizycie. Ginka przełożyła mi połówkowe na 25 kwietnia, ale miałam dzisiaj robione usg. Z dzieciątkiem wszystko w porządku Jest ułożone główką do dołu, no i potwierdziła płeć- nadal dziewczynka została dziewczynką Dostałam receptę na żelazo i mam brać co dwa dni i mocz, morfologia do zrobienia na następną wizytę. Glukozę dostanę dopiero 25 kwietnia do zrobienia
|
|
|