2012-04-02, 10:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010
ja mam nawilżacz ultradzwiekowy z jonizerem, z mgielka ciepla i zimna. Firmy HB ale my 500zl zapłaciliśmy przed urodzeniem Olafka ale jestem mega zadowolona
|
pandzia u mnie w pracy się te dziadostwo psuło
Cytat:
Napisane przez onething
No to ja piekę z mieszanki
Dziękuję za rady  Wczoraj tak mnie naszło, że kupiłam ten czerwony, bo stwierdziłam, że i tak mieliśmy kupować w sklepie taki najzwyklejszy tylko po to, żeby małego przynieść ze szpitala i do rodziców kilka pięter wyżej go wozić, a cenowo wyszło mnie tyle samo co ten w sklepie więc nawet jeśli będzie lekko podmechacony to i tak wyjde na tym lepiej niż jakbym w sklepie miała kupić taki najprostszy. I z tego co widzę to ma te wkładki i daszek, ale jak dotrze do mnie już namacalnie to będę wiedziała co za "cudo" kupiłam
Mój brat ma Climatic 633 i sobie chwali. A ja pojeżdżę w tym tygodniu po sklepach to zobaczę co tam mają, a później porównam na necie.
Dziś w końcu muszę do US iść z PITami, ale nie jest zimno, więc chyb dam radę.
|
tak to mieszanka bo raz ją kupiłam ale chleb żytni by spróbować i stanowczo najlepsze z mieszanek to są lidlowskie
Cytat:
Napisane przez kapukat
witam - pogoda u nas do tyłka, szaro buro i nijako, temeperatura też nie zachwyca, a przecież w przyszłą niedzielę Wielkanoc.
Nic mi się nie chce, chociaż wczoraj mogłam góry przenosić to dzisiaj nawet ruszyć mi się nie chce po herbatę....
|
to ta energia na mnie przeszła 
Cytat:
Napisane przez andzya
dziewczyny, wiecie jak nazywa się ta niemiecka strona z testami fotelików dziecięcych? Mam ją w ulubionych na swoim komputerze, którego tu nie wzięłam i korzystam z komputera mamy 
|
wpisz w google foteliki i ci wyskoczy http://fotelik.info/
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------
Cytat:
Napisane przez 8ewus8
Ci, którym teraz się urodziło to wywiesili zwykłe 2 wstążki robiąc z nich kokardy, ale jak urodziła sąsiadka taka inna w sierpniu to cały taki stroik miała różowy na furtce. Nie wiem czy to sama robiła czy kupili 
|
ja tam nic nie muszę robić bo zapewne sąsiadki plotkary już będą szybciej wiedziały że urodziłam niż ja sama
|
|
|