Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 10:49   #568
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja mam nawilżacz ultradzwiekowy z jonizerem, z mgielka ciepla i zimna. Firmy HB ale my 500zl zapłaciliśmy przed urodzeniem Olafka ale jestem mega zadowolona

pandzia u mnie w pracy się te dziadostwo psuło

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
No to ja piekę z mieszanki

Dziękuję za rady Wczoraj tak mnie naszło, że kupiłam ten czerwony, bo stwierdziłam, że i tak mieliśmy kupować w sklepie taki najzwyklejszy tylko po to, żeby małego przynieść ze szpitala i do rodziców kilka pięter wyżej go wozić, a cenowo wyszło mnie tyle samo co ten w sklepie więc nawet jeśli będzie lekko podmechacony to i tak wyjde na tym lepiej niż jakbym w sklepie miała kupić taki najprostszy. I z tego co widzę to ma te wkładki i daszek, ale jak dotrze do mnie już namacalnie to będę wiedziała co za "cudo" kupiłam

Mój brat ma Climatic 633 i sobie chwali. A ja pojeżdżę w tym tygodniu po sklepach to zobaczę co tam mają, a później porównam na necie.

Dziś w końcu muszę do US iść z PITami, ale nie jest zimno, więc chyb dam radę.
tak to mieszanka bo raz ją kupiłam ale chleb żytni by spróbować i stanowczo najlepsze z mieszanek to są lidlowskie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
witam - pogoda u nas do tyłka, szaro buro i nijako, temeperatura też nie zachwyca, a przecież w przyszłą niedzielę Wielkanoc.
Nic mi się nie chce, chociaż wczoraj mogłam góry przenosić to dzisiaj nawet ruszyć mi się nie chce po herbatę....
to ta energia na mnie przeszła

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
dziewczyny, wiecie jak nazywa się ta niemiecka strona z testami fotelików dziecięcych? Mam ją w ulubionych na swoim komputerze, którego tu nie wzięłam i korzystam z komputera mamy
wpisz w google foteliki i ci wyskoczy http://fotelik.info/

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Ci, którym teraz się urodziło to wywiesili zwykłe 2 wstążki robiąc z nich kokardy, ale jak urodziła sąsiadka taka inna w sierpniu to cały taki stroik miała różowy na furtce. Nie wiem czy to sama robiła czy kupili
ja tam nic nie muszę robić bo zapewne sąsiadki plotkary już będą szybciej wiedziały że urodziłam niż ja sama

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora