Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 11:21   #3466
morelka1987
Zadomowienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Wczoraj zaczęłam rozglądać się za bielizną na slub tzn majtkami bo stanika raczej nie będę mieć. Jakbyście znalazly jakies fajne sklepy internetowe z bielizną to poprosze o linka Mi na razie spodobaly się majtki firmy Róża

Jakiś czas temu kupiłam sobie chyba na grouponie peeling kawitacyjny + sonoforeza i maska z alg. Termin jest do polowy maja, ale stwierdziłam że teraz juz się zapiszę. Zadzwoniłam jakieś dwa tyg temu i z powodu nadmiaru czasu wolnego, termin i godzina jest nieistotna więc dałam panu ktory zapisywał dowolnosc co to terminu. Nasza rozmowa trwała 5 minut bo tak dlugo szukał terminu. W końcu znalazł - 11.04. Zapisałam się. Na drugi dzień mówię mamie a mama na to, że przeciez tego dnia idziemy do księdza na protokół, mama załatwiała bo to w innym mieście a ja byłam pewna że 10.04. No to dzisiaj zadzwonilam żeby zmienić termin. Dzwoniłam ponad godzinę temu, pan szukał znowu z 5 minut i stwierdził że oddzwoni za chwilę. Zadzwonił pól godziny temu czy nie chcę przyjść w piątek o 18 bo ktoś właśnie odwołał wizytę. Średnio mi to pasowało bo chciałam juz być rano u rodziców. No to powiedział że bedzie szukac dalej Jak mozna miec taki bałagan, przeciez jak się ludzi zapisuje w kalendarzu to chyba widac kiedy jest wolny termin i nie trzeba szukac pól godziny jak ja nie lubie takich niekompetentnych ludzi Jak teraz cos znowu będzie nie tak to powiem że rezygnuje i najwyżej kupon przepadnie. I taką sobie robią reklamę. Na pewno już więcej do nich nie pójdę. Jeśli on nie potrafi mnie zapisac w ciagu jednej rozmowy telefonicznej to jakbym miała kilka salonów do wyboru to bym sobie juz do innego zadzwoniła.