2012-04-02, 11:40
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Cytat:
Napisane przez Kasik_12
Cześć mamusie
Stawiam soczek za mój 28 tydzień  
Wczoraj teściowa zdeklarowała się, ze będzie zajmować się naszą córeczką jak wrócę do pracy , więc super problem z głowy ( mam nadzieję , że się jej nie odwidzi  )
Sprawdziłam stan wyprawki i okazuje się , ze juz praktycznie wszystko mam zostały tylko rzeczy do higieny ( pampersy, termometr lekarski , waciki, octenisept , nożyczki, sliniaczki , butelkę i smoczek )  
|
Ale Wam super z tą teściową :pr osi: ja mam nadziej, że moja też się zgodzi... Chociaż sama na to pewnie nie wpadnie - muszę Małża przycisnąć niech ją zagada... Bo u nas jest taka sytuacja, że teściowa musiałaby przejść na emeryturę... ale podobno już kiedyś jej teściu mówił, że nie musi już pracować... Bardzo na nią liczę bo szczerze to nie mam innego pomysłu mojej matki nie chcę, a opiekunka... zarabiałabym tylko na opiekunkę zresztą nie potrafiłabym chyba zostawić dziecka z obcą babą.
U nas z wyprawką lipa... Mamy tylko siatkę łaszków... ale myślę, że jakoś damy radę. Po następnej wypłacie (w maju) śmigniemy do ikei i hurtem kupimy mebelki do pokoiku. Wózek się też ogarnie, a te kosmetyczne rzeczy wszelakie będę zamawiać już jak pójdę na L4 pod koniec kwietnia (będę mieć przynajmniej jakieś zajęcie )
Czas edycji: 2012-04-02 o 11:43
Powód: :)
|
|
|