2012-04-02, 13:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez monika01011986
noo ciekawe czy w rzeczywistości będą takie boskie
ja się kiedyś też wstydziłam, chodziłam w luźnych ciuchach i w ogóle nie potrafiłam się fajnie ubrać. Ale jak urodziłam 1 synka i potem zaczęłam chudnąć to jakoś tak zmieniłam swój styl i zaczęłam sie lepiej ubierać ale tez nie jakoś obciślej. Dopiero rok temu jak schudłam do 58 kg to całkowicie mi się poprzestawiało tyle, że nosiłam wszystko czarne i trochę białego też. A teraz to juz nawet kolorki dorzuciłam 
|
Ja czarne, bez nadruków, ew biało czarne, szare też wchodzi w gre, a kolorowe to tylko koszulki pod czarną bluzę xD
Może mi minie ten etap
Napiszesz mi co z tym balsamem?
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------
Cytat:
Napisane przez monika01011986
No ale ja mam 175 i 59 kg i noszę rozmiar XS-S. Także Ty musisz identycznie wyglądać.... koniecznie wstaw zdjęcia !!!!! Czekam !! 
|
ja noszę L...więc, mówie, waga nieadekwatna do wyglądu, jestem dużych gabarytów:/
Spodnie to mam rozmiar 29(jak jest dziwna numerówka), a normalnie 30. W innej numeracji to na lajcie 38/40, w bluze mniejsza niż L nie wejdę, a o koszulkach S nie mam co marzyć nawet:/
 68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...-> 58kg->57kg
|
|
|