Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 15:08   #689
_millena
Zadomowienie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

kapukat - wiem o czym mówisz, tez bym tak chciała

z tym zusem to jest niestety tak, że jak Ty sie spóźnisz z czymś to Cie ganiają i nie ważne że leżysz, nie ważne że może nie bardzo możesz wychodzić z domu, ale jak oni muszą zaplacić to czasem slyszalam, że na prawdę trzeba czekać po kilkanaście tygodni.... żal.... ale cóż.. taki kraj . urzedy zawsze były nadrzędne a urzędnicy ho ho... wszystkie rozumy pozjadali

benka99 - ooj to ja takich sukcesów to mam ciut ciut i jeszcze trochę na swojej liście, np nauczyłam wynosić śmieci, nauczyłam, że śmieci potrafią śmierdzieć, nauczyłam że miejsce skarpetek jest w koszu na brudy, że aby nie pogineły, należy je złożyć w kulkę, nauczyłam że jak wieszamy pranie, to najpierw strzepujemy a potem tak wieszamy, żeby nie trzeba było prasować ( bo nie znoszę), że koszulki bawełniane zmieniamy CODZIENNIE (aż wstyd się przyznać, ale nie miał w zwyczaju), że buty powinny być czyste a brud spod paznokci wymyty..... bleee... Nauczyłam jak się odkurza, że trzeba zajrzeć w każdy kąt, wytłumaczyłam, dlaczego to on musi częściej wychodzić z psem, a nie ja.... ehh.. odnosić po sobie naczynia sam umiał , o dziwo. I nie muszę walczyć z opuszczaniem deski w łazience, bo też wiedział od początku takich sukcesików to ja mam sporo, i bardzo się cieszę , że przyswaja wiedzę, tylko czemu tak woooooolnooooo

_millena jest offline Zgłoś do moderatora