Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noskowe testy Alterry czas zacząć :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 17:44   #4
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Noskowe testy Alterry czas zacząć :)

KREM DO RĄK

Bardzo fajny produkt. Ślicznie pachnie - świeżo, owocowo, trochę egzotycznie. Ma dość lekką konsystencję ale czuć, że zawiera olejki, bo mimo lekkości porządnie nawilża skórę. Krótko po aplikacji krem wchłania się, pozostawiając na dłoniach delikatną, nietłustą powłoczkę. Dłonie po kilku dniach używania kremu są nawilżone, gładkie i przyjemne w dotyku. Nie ma suchych skórek, krem ładnie radzi sobie z przesuszeniami.
Polubiłam ten krem i myślę, że będę do niego wracać.

SZAMPON

Znałam już dwa inne szampony Alterry, więc wiedziałam czego mniej więcej mogę się spodziewać. Szampon ładnie pachnie, podobnie jak inne produkty z serii granat&aloes, ma lekką żelową konsystencję. Całkiem nieźle się pieni, dobrze oczyszcza włosy. Zawiera łagodne substancje myjące a radzi sobie nawet ze zmywaniem oleju z włosów. Nie wysusza i sprawia, że włosy są miękkie i nawilżone. Zawsze po myciu używam odżywki/maski, ale wiem, że w awaryjnej sytuacji mogę liczyć na to, że nie będę miała przesuszonych włosów po użyciu samego szamponu. To fajny, łagodny szampon - nie mam po nim żadnych problemów ze skórą głowy. Bardzo polecam.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując