Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fish is Eko!
Wątek: Fish is Eko!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 19:15   #7
fish187
Raczkowanie

Dot.: Fish is Eko!

Odkryłam niesamowity antyperspirant z certyfikatem ECOCERT!!!

Przeczytajcie:
_________________________ _________________________ ________________
Wczorajsze zakupy kosmetyczne zaowocowały nowym nabytkiem!
Od kilkunastu miesięcy, a może nawet kilku lat, stosuję jeden antyperspirant Garnier Mineral w kulce. Próbowałam go kilkakrotnie zdradzić, jednak wszystkie inne mnie zawodziły. Nie wiem dlaczego szukałam jego następcy skoro ten mi odpowiadał...chyba poszukiwałam jakiejś odmiany! Fanaberia!

Od czasu do czasu, głównie w dni wolne od pracy, dawałam moim pachom odpocząć od parabenów i sztucznych dodatków stosując minerał Crystal (naturalny dezodorant w kamieniu, w 100% naturalny). Niestety nie daje sobie rady ze stresem i depilacją brazylijską W sam raz na niedzielne lenistwo i spokojne, wolne dni.

Wczoraj, przy półce z antyperspirantami zauważyłam czerwone etykiety "Promocja!". Ucieszyłam się, bo promocja dotyczyła Garnier Mineral! Ale! Ale! Zmienili opakowanie? Zapach? Nie pasują mi te kolorki....hmmmm....
Biorę do ręki podejrzane opakowanie i czytam: "Nowość!...Garnier Mineral BIO "Mleczko Kokosowe". 24 h skuteczność przeciw przykremu zapachowi. Bez soli aluminium. Bez parabenów. Pozwala skórze oddychać. Testowany dermatologicznie. Testowany na skórze wrażliwej."
Pomyślałam sobie: Ta....naturalne...na pewno...aha...a ja jestem oszczędna! HA!

Zaskoczenie nr 1: Posiada certyfikat ECOCERT!
Zaskoczenie nr 2: Skład... rzeczywiście bez parabenów (a jak wiemy, lub nie wiemy, parabeny przenikają szybko przez cienką i delikatną skórę pach!), rzeczywiście w składzie jest olej kokosowy z ekologicznej uprawy...
Zaskoczenie nr 3: Pięknie pachnie!

Dziś jest sobota, a więc dzień sprzątania! To będzie idealny test dla tej pachnącej kuleczki! Zobaczymy czy poradzi sobie z odkurzaniem, praniem i trzepaniem dywanów!
I will let you know!!!
_________________________ _________________________ ____________

Powyższy wątek pisałam w sobotę, stąd rozbieżności w dacie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

And the winner is:

KOKOS!!!!!!

Przeszedł pozytywnie test sprzątacza i dodatkowo zdał egzamin na wytrzymałość po dniu pracy!
Jest równie skuteczny jak standardowy Garnier Mineral.
Ten antyperspirant stał się moim superbohaterem ze względu na działanie, ale przede wszystkim na skład!
To jest coś czego szukałam: naturalny i skuteczny!

Edytowane przez fish187
Czas edycji: 2012-04-02 o 20:52
fish187 jest offline Zgłoś do moderatora