Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 19:28   #4433
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jak to 56 w talii...? Napisałam że w talii 70 cm xD xD xD xD Jak Ty czytasz kobito?!:P
Edit: haha sry, literówka mi się wkradła, a raczej cyfrówka W talii niedawno miałam 76 cm nie 56 XD!!! sry!
Aż sprawdziłam czy mi na oczy nie padło hehe :P bo się przeraziłam tymi 56 cm
ale pięknie Ci poleciało z talii, szacun ja nie mam talii

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Heroine oj, chciałabym byc niezła laseczką uwierz spoko, zrobię zdj w tym tygodniu i na pewno wrzucę
foty do albumu, bo narazie tam pustki są, że hoho bleeeah, nie cierpie swoich zdjęć...:/ A co do włosków, to
akurat dzisiaj się farbuje na kolor PŁOMIENNA ISKRA także bardziej marchewa będę Czerwone wrzucę za 1,5 miesiąca,
jak będę mieć następne farbowanie ^^ zawsze wrócę do czerwieni. najlepiej pasuje do czarnych ciuchów i moich kolczyków
Hihi, zapraszam na obiad jutro zupa pomidorowa krem, miała byc brukselkowa, ale w sklepie ani mrożonych
ani świeżych nie było, skandal !!!
Na pewno jesteś laską już ja to wiem i czuję

Płomienna iskra brzmi intrygująco też chcę to zobaczyć

zupy krem uwielbiam przygarnij kropka możemy iść na taki układ: Ty będziesz gotować na tygodniu, a ja na weekendach pasi?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora