Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-03, 20:37   #3558
Anjouka
Rozeznanie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc Kochaniutkie
Jestem juz po pracy. Zaraz zaczne Was nadrabiac ale najpierw zdam relacje z mojego usg prenatalnego.
Dzisiaj jest 11t6d ciazy. Dzidzius ma 5,5 cm Pani lekarka po zmierzeniu mojego skarba wzdluz i wszerz nie zauwazyla nic niepokojacego Serduszko prawidkowo bije, mozg dobrze sie rozwija, zoladek, raczki i nozki na miejscu i nie widziala zadnych wad genetycznych chociaz dopiero po odebraniu wynikow krwi bedziemy miec pewnosc, ze dzidzius jest zdrowy. Jednym slowem jestem przeszczesliwa Moj maz byl ze mna. Smialismy sie bo malenstwo sie wiercilo, skakalo i ssalo kciuka A jak lekarka mocniej przycisnela glowice do brzuszka to maluch prostowal nogi tak jakby chcial sie tego czegos pozbyc.
Wrzucam zdjatko
Piekny! Super))

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
Hej kobietki. Byłam w klubie wiec stwierdzilam ze tutaj tez zajrze. Mam nadzieje ze u Was wszystko w najlepszym porzadku.
U mnie juz troszke lepiej. Nie tak to sobie wszystko wyobrazalam ale trzeba isc dalej. Jutro mam kontrole w szpitalu i mam nadzieje ze dostaniemy zielone swiatlo na dalsze starania. Czuje sie dobrze, krwawienie skonczylo mi sie tydzien temu, tak wiec mam nadzieje ze jutro sie dowiem ze czysto jest i mozemy dzialac. Teskno za WamiBuziaki
Ciesze sie, ze napisalas. Chcialabym Cie mocno przytulic
Szczescia i glowa do gory!

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora