2012-04-03, 20:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
Napisane przez emillia006
Czesc Kochaniutkie 
Jestem juz po pracy. Zaraz zaczne Was nadrabiac ale najpierw zdam relacje z mojego usg prenatalnego.
Dzisiaj jest 11t6d ciazy. Dzidzius ma 5,5 cm  Pani lekarka po zmierzeniu mojego skarba wzdluz i wszerz nie zauwazyla nic niepokojacego  Serduszko prawidkowo bije, mozg dobrze sie rozwija, zoladek, raczki i nozki na miejscu i nie widziala zadnych wad genetycznych chociaz dopiero po odebraniu wynikow krwi bedziemy miec pewnosc, ze dzidzius jest zdrowy. Jednym slowem jestem przeszczesliwa  Moj maz byl ze mna. Smialismy sie bo malenstwo sie wiercilo, skakalo i ssalo kciuka  A jak lekarka mocniej przycisnela glowice do brzuszka to maluch prostowal nogi tak jakby chcial sie tego czegos pozbyc.
Wrzucam zdjatko 
|
Piekny! Super ))
Cytat:
Napisane przez Monika_uk
Hej kobietki. Byłam w klubie wiec stwierdzilam ze tutaj tez zajrze. Mam nadzieje ze u Was wszystko w najlepszym porzadku.
U mnie juz troszke lepiej. Nie tak to sobie wszystko wyobrazalam  ale trzeba isc dalej. Jutro mam kontrole w szpitalu i mam nadzieje ze dostaniemy zielone swiatlo na dalsze starania. Czuje sie dobrze, krwawienie skonczylo mi sie tydzien temu, tak wiec mam nadzieje ze jutro sie dowiem ze czysto jest i mozemy dzialac. Teskno za Wami  Buziaki
|
Ciesze sie, ze napisalas. Chcialabym Cie mocno przytulic 
Szczescia i glowa do gory!
|
|
|