Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-03, 21:11   #4787
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Miałam tylko dwie strony do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Już poćwiczyłam
za mną też już pierwszy trening niby wygląda tak prosto, a jak się zmęczyłam

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ooo to jeszcze rok i matura?

Ja takie kolki w brzuchu miałam ZAWSZE jak wypiłam kawę z automatów np. w pracy. Wzdęcia okropne i ból brzucha. Ale ja zrobię sobie w domu kawkę rozpuszczalną z dwóch łyżeczek z odrobiną mleka to potem przeważnie zawsze lecę na kibelek
Tak, tak za rok tak się boję, a najbardziej to niemieckiego nienawidzę tego języka, a przede mną matura ustna ;(

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Teraz to przesadziłyście z tymi postami Nawet nie będę czytać bo chyba z 10stron od wczorajszego popołudnia napisałyście
Ja dziś zrobiłam sobie domowe SPA, nałożyłam peeling na ręce a później parafinę Powinnam chyba wziąć się za te okropne wągry ale nie wiem już sama co będzie dobre na nie Macie jakieś sposoby? Oprócz wizyty u kosmetyczki bo mnie nie stać
Zrobiłam ćwiczenia, dziś : 20min workout + 20min AB Jam. Aż czułam jak mięśnie pracują Mam nadzieję że po miesiącu będą widoczne fajnie
Jutro ostatni dzień do szkoły i wolne aż do środy, w końcu! Będę mogła się wyspać
Ja też jutro ostatni dzień i odpoczynek Super, że ćwiczyłaś ja dzisiaj zrobiłam 8 min abs, trening z ewą, godzinę i 10 minut kręciłam hula hop z jedną 5 minutową przerwą i jeszcze ściągnęłam sobie pump it up Beach Workout ale jeszcze tego nie ćwiczyłam Aż sama siebie zadziwiam! bardzo mi zależy na wyjściu na plaże bez kompleksów

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora