Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-03, 22:02   #3896
julliczka
Rozeznanie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.. znowu teraz wałkowałam ten temat z TŻ, po jaką cholerę się tak tym przejmuję. najważniejsze, żeby wszystko udało się bez komplikacji i szybko po szpitalu wróciły do domu i doszły do siebie

gucia ma rację z tymi wodami, lekarz też mi mówił, że jak odejdą wody to lepiej już jechać do IP niż czekać na skurcze, bo to otwarta droga dla infekcji jest.

lena absolutnie nie masz za co przepraszać, to naturalne pytanie było. Przecież są tak różne przypadki, wskazań..
U mnie to był temat wałkowany długo i namiętnie, chciałam być pewna, że słusznie postępuję, słuchając się laryngologów, żeby jednak nie ryzykować a nie ulec poglądom jednej lekarki ze szpitala, która laryngologiem nie jest. Mojej mamie się zdarzyło przy porodzie, straciła słuch o kilkadziesiąt decybeli z godziny na godzinę przy wysiłku porodowym.. straszna trauma była, ale nosi aparat i daje radę. Być może mamy sytuacja była wyjątkiem, wcale nie musi tak być u mnie. Jednak sprawdzać chyba nie chcę...

Jolka mam nadzieję, ze jakoś się trzymasz i złe samopoczucie Ci przechodzi..

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora