Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-03, 23:04   #2164
Poni
Raczkowanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
dzidzia kiwała głowka ?? jak fajnie !
Nie wiem, czy dzidzia już umie ruszać główką? Chyba nie........ ale jak pani dr pokazywała mi główkę na USG to zaznaczyła kursorem, a za chwilę główka się przesunęła w inną stronę, no to pani dr znów zaznacza kursorem, a tu główka znów do góry... I tak się ruszał Maluszek, nie chciał stać w miejscu

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
biedula
Dziękuję. Już czuję się lepiej. Wypiłam szklankę coli i mi przeszło. No i miałam ciśnienie 108/70, więc pewnie od tego niskiego ciśnienia się źle czułam.

Cytat:
Mam wrażenie że teraz ogólnie nasze całe życie kręci się wokół jedzenia .. Ja gdzie bym się nie była i co bym nie robiła to i tak wszystkie myśli krążą wokół jednego '' hmmm co ja bym tu zjadła ? '' Maskara jakas..
Wiecie co... wczoraj SMS'owałam sobie z mamą i po kilku sms'ach się kapłam, że pisze tylko o jedzeniu, tzn na co mam ochotę, a co jadłam, co będę jeść..... i stwierdziłam, że jestem strasznie nudna, Tylko o żarciu piszę.

Cytat:
niedługo się będziemy ścigać która więcej przytyję...
Nie, nie.... ja mogę przytyć max 10 kg, a już czuję się jakbym była 10 kg cięższa

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora