Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rudowłose - część II - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 00:10   #2247
arrivka
Przyczajenie

Dot.: Rudowlose.Cz:II-Offtop;

Hey dziewczyny, jestem w miarę "świeżą" użytkowniczką tego forum, która już od dawna przymierza się do rudego kolorku włosów...
Można powiedzieć że spędziłam parę tygodni z Wami na tym forum żeby znaleźć odpowiedź, ale mimo to wciąż nie jestem pewna, dlatego postanowiłam napisać. Liczę na rady i opinie bardziej doświadczonych rudych koleżanek

Otóż:
Mój naturalny kolor włosów to ciepły jasny brąz albo bardzo ciemny blond (trudno sprecyzować) załączam fotkę.

Marzę o tym, żeby osiągnąć RUDY kolorek z moich snów: taki jak na kolejnej fotce.

BŁAGAM dziewczyny, doradźcie jakiej farby mam użyć. Oczywiście chodzi mi o trwałe farbowanie, nie o szamponetki. Zainwestowałam już trochę kasy w farbę Artego 7.4 i 7.44. Całe szczęście zrobiłam wcześniej próbę koloru na pasemku, bo niestety oba te kolory wyszły całkiem inne niż na palecie. Nie miały one nic wspólnego z rudym tylko już chyba bardziej ciemnym brązem z rudym refleksem.
Jestem załamana Pomóżcie proszę
Z góry ślicznie dziękuję.
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mój kolor.jpg (11,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolor z moich snów.jpg (5,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolor moich marzeń.jpg (24,3 KB, 34 załadowań)
arrivka jest offline Zgłoś do moderatora