Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American & Polish Girls cz. XXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 00:28   #4788
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: American & Polish Girls cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
no super są polecam

zrobilam zakupy na mazidłach i zrobsobiekrem

i otworzylam piwko
co kupiłaś?

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolaa87 Pokaż wiadomość
Dobry

U mnie znowu wieje masakra.
Byłam w DOZ po moje zamówienie, po drodze weszłam do drogerii i dobrze, że nie wzięłam karty i miałam ograniczone fundusze bo bym pół drogerii wykupiła
a co chciałaś kupić?

Polskie jak polskie, ale jak raz na wieki odwiedzę dm to 500 zł bym lekko wydała na pierdoły

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

T
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ja polecam sól z rosmana, czysta sół z morza martwego bez SLS barwników zapachów itp ... ma właściwosci lecznicze i pielegnujące. A na zapach do wanny polecam naturaljne olejki eteryczne
Też kocham naturalne olejki eteryczne. A jeśli chodzi o sól to używam zwykle takiej z natury dermasel spa, zrobiłam zapas jak była promocja i była o połowę tańsza. Czyli w naturze po 4,49 za opakowanie a na necie ją widziałam po 19 zł

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
A ja rezygnuje z tej roboty, nie wyglada to tak jak miało wygladac, zamiast sprzedarzy mam naganianie klienta do stoiska, robienie z niego idioty i wciskanie na chamca w ciągu 12 h do stoiska tak od siebie podeszło by zaledwie 2 klientów, zerowe zainteresowanie a ja mam byc własnie taka naganiaczką, ojj nie nie to ja podziekuje. W doatku stoisko jest ustawione pod nadmuchem i idzie sie skitrac z zimna, juz mam dzisiaj załatwione zatoki
Jako weekendowa praca spoko bo mozna pocisnac bajere 2 dni w tygodniu, ale codziennie to nie da rady zwlaszcza ze stali klienci CH omijaja z daleka bo wiedza ze zaraz beda zaatakowani
sama się boję takich stoisk, gdzie mogę być zaatakowana

---
oto pomysł na biznes:
http://www.youtube.com/watch?v=IptMnA0FHtk

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora